Moderni punoskori

torstai 7. toukokuuta 2015


Keväällä tuli käytyä Vepsäläisen sisustusillassa inspiroitumassa. Tapahtuman tarkoitus oli tutustua uutuuksiin ja itse kuljin kamera kaulassa, mutta löysinpä sieltä myös jotain ostettavaa. Ihastuin tähän BoConceptin koriin, joka on toteutettu tyylikkäästi. Luonnonmateriaalit on muotoiltu modernilla ja siistillä tavalla. Kori on myös kookas, joten se päätyi leipäkoriksi. Leivät tulee sitten peitettyä keittiöliinalla, jotta räikeät pussit eivät hypi silmille :) Yleisilme pysyy siistimpänä.

Miten teillä muuten säilytetään leivät? Jotkut leivät kun tuntuvat menevän heti pilalle ja toiset näyttävät säilyvän vähän liiankin hyvin. 

Ja tosiaan muu perhe syö ihan normaalisti leipää, itse yritän olla ilman. Olisiko hyviä vinkkejä leivän tilalle? Siemennäkkäri on tainnut olla melkoinen hitti, kannattaako sen valmistusta kokeilla?

Tänään pitää alkaa leipomaan synttäreitä varten, joten keittiö ei olekaan pariin päivään kuvauskunnossa ;) (ihan kuin se joskus olisi siinä kunnossa :D)


8 kommenttia

 1. Onpa kaunis kori! Meillä säilytetään leipiä kuiva-ainekaapissa juurikin sen vuoksi, että inhoan niitä värikkäitä pusseja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti aika moni haluaakin piilottaa ne :) Itsekin mietin, että voisin välillä säilyttää leipiä vetolaatikossa, saisi tasollekin enemmän tilaa.

   Poista
 2. Tuo on upea! :-) Sopii ihan koristeeksikin, on ihana katseenvangitsija :-) <3

  Meillä on leivät kuiva-ainekaapissa korissa, joskus vielä haluan esille kauniin korin, kun on paremmin keittiössä tilaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä, kaapissa säilyttämällä tasoille jää enemmän työskentelytilaa.

   Poista
 3. Meillä säilytetään leipä pääosin pakkasessa, josta sitä otetaan pienin erin tarpeen mukaan. Ei kuivu, ei homehdu. Sattumoisin bloggasin tänään osin samasta aiheesta - enkä meinannut kokeilla siemennäkkäriä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on hyvä tapa! Ja järkevää. Ai hitsit minun piti jo käydä katsomassa tuo sinun postaus, menenpä nyt! :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis kori. Tuota voi huoletta pitää esillä, sen verran kaunis. Meillä on leivät korissa, mutta se on kyllä kaapissa. Meidän pienimmän takia mitään ruokaa ei voi pitää esillä. Hän kaivaa kaiken ja avaa pussit, syöttää koiralle ym. (koira vielä allerginen vehnälle :/).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä silloin pitääkin pitää piilossa, ettei koiraparka saa oireita :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥