Suoraan kodin sydämestä

perjantai 15. toukokuuta 2015
Olohuone on meidän kodin sydän.


Sinne istutetaan vieraat ja itse levähdetään päivän askareiden lomassa. Olohuone on yleensä se kaikkein siistein paikka, jossa silmäkin lepää, kun muistaa olla katsomatta lasten huoneisiin tai pyykkivuoria päin. Vaikka niiden kimpussa ne päivät oikeasti meneekin ;)


Me olemme niitä, jotka kaipaavat ympärilleen tilaa. Jokaiselle pitää olla omaa tilaa ja rauhaa. Onhan meitä jo viisi. Ja joo ovathan nuo vielä aika pieniä tilanviejiä ♥ mutta silti. Kyllä esimerkiksi jo viisi vuotias kaipaa omaa rauhaa omille leikeilleen ja jutuilleen. Piilotellaan omia salaisuuksia ja kirjelappusia, aarteita ja lempileluja. Kuten tuonne olohuoneen tauluhyllylle näköjään :)Tilan lisäksi kaipaan ympärille kauniita asioita. Ehdottomasti arjen kauneus piilee niissä arkisissa asioissa, mutta kyllä myös kauniit asiat ja esineet voivat olla tärkeitä.


Ympäristön pitää olla myös toimiva ja mukava. Tällä hetkellä helppo siivous on avainsana ja siksi tavara on karsittu aika vähäiseksi. Mukavat tyynyt ja viltit sohvalla ovat ihana juttu silloin, kun se hetki tulee että pääsee oikaisemaan jalat ja juomaan vaikka päiväkahvin.Kukkia meiltä löytyy melkein aina. Viime vuonna rakastuin hortensioihin ja nyt on taas niiden aika ♥ Voi kuinka kauniita ne ovatkaan. Niin herkkiä ja samalla runsaita.


Toivottelen täältä siis ihanaa perjantaita..! Jokaiselle, sinne omiin koteihinne ♥


24 kommenttia

 1. Kauniit kuvia kauniista kodista! Ihanaa perjantaita :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua myös sinne kauniiseen kotiin.

  VastaaPoista
 3. Ihana olkkari! Tykkään kans hortensioista kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä miten "löysin" nuo hortensiat vasta viime vuonna! Kiitos :)

   Poista
 4. Meillä on myös kodin sydän olohuone :). Oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa viikonloppua teille, kaunis olohuone ♡ :-)

  VastaaPoista
 6. Meillä taitaa sydän olla keittössä tällä hetkellö kun olohuone edelleen kaipaa jotain toimenpiteitä. En vain vielä ole päättänyt mitä. Mutta teillä on kyllä kaunista ja jotenkin levollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Levollinen näkymä on todellisuudessa monesti aika hektinen näkymä ;) Ja keittiössä varmaan tulee eniten vietettyä aikaa, mutta olohuone on se lepopaikka.

   Poista
 7. Viihtyisää, vaaleaa ja valoisaa -tykkään ♡

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia täynnä pieniä kivoja juttuja!!! Mukavaa ja rauhallista sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo hortensia. Kaunis harmoninen kokonaisuus, vähemmän on enemmän.

  VastaaPoista
 10. Ihana rauhallinen tunnelma <3 Ja niin kaunista teillä on :)
  Kivaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 11. Mistä matto ja verhot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneen valkoiset verhot ovat Ikeasta. Meillä on näitä todella monet, tykkään niiden keveydestä. Ovat todella edulliset, tässä linkki http://www.ikea.com/fi/fi/search/?query=vivan

   Matto on ostettu Oulun Kruunukalusteen yhteydessä sijaitsevasta mattopisteestä, en valitettavasti osaa sanoa valmistajaa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥