Hodarikioskia ja ongintaa!

tiistai 12. toukokuuta 2015
Syntymäpäiväjuhlilla lapsilla riittää touhua ilman erillistä ohjelmaakin, mutta ainahan pienet yllätykset ovat paikallaan eikö vain?


 Viime viikonloppuna meillä vietettiin 5-vuotis ja 1-vuotissynttäreitä ja paikalla oli paljon pikkuväkeä. Tälle synttärikansalle järjestimme yllätykseksi ongintaa, joka tuntui olevan mieleinen ohjelmanumero. Ei mitään sen kummempaa, mutta lasten mielestä niin jännää :) Jokainen onki itselleen yllätyspussin, jossa oli tarroja, juhlapilli sekä karkkirasia.Ennen kakulla herkuttelua tarjolla oli hodareita. Täytteet olivat yksinkertaiset, cheddar juustoa, coleslawta, salaattia, ketsuppia ja paprikamajoneesia. Jokainen lapsi taisi ainakin maistaa, joten nekin olivat ihan kiva menestys eikä mahaa täytetty pelkästään sokerilla :) Vaikka sekin taitaa kuulua asiaan :)


Esikoisen toiveen mukaisesti tein Hello Kitty kakun. Pieninkin pääsi maistelemaan synttärikakkua ja ilmeet olivat sen mukaiset :) Juomatarjoiluun toteutin DIY pullot. Pienistä mehupulloista poistettiin etiketit ja tilalle laitettiin koristeteippiä. Tosi kivat ja mikä tärkeintä, kenelläkään ei kaatunut juomat kertaakaan!

Onnistunut päivä ja ihania muistoja, kesällä sitten juhlitaan 4-vuotiasta :)

Minkälaista ohjelmaa te olette järjestäneet lasten synttäreille?

p.s. huikea (!!) peli Leijonilta ja ansaittu voitto! Hyvä Suomi!


7 kommenttia

 1. Lapset rakastaa niin tota ongintaa. Oon huomannut sen neljän lapsen kanssa. Koskaan kukaan ei oo kieltäytynyt siitä :) Íhana hodaribaari ja täytekakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kyllä lapsilla jännää :) Taisi olla vielä uusi juttu monelle :)

   Poista
 2. Onginta oli juuri ihan parasta hupia, kun meidän nuoriso oli tuossa iässä! Ja se että sai itse koota hampparin, pikkupizzan tai jädeannoksen tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hodaritkin sai tosiaan kivan vastaanoton kun sai itse päättää mitä sisään laitetaan. Ja löysin vielä tuollaisia minihodareita, jotka eivät olleet paljon nakkia isompia :)

   Poista
 3. Hyvä idea nuo hodarit! Meilläkin alkaa viikon päästä kolme osan synttäri putki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä kivoja :) Ja löysin vielä noita minihodareita niin olivat pieniin käsiin sopivia :)

   Poista
 4. Me ollaan kans tyttöjen kans mietitty hodareita tai hampurilaisia synttäreille. Vähän kyllä riippuu siitä kuinka suuri lapsilauma tänne onkaan tulossa kun yhteissynttärit järjestetään.
  Meillä oli viime vuoden synttäreillä aarteenmetsästystä. Netistä jonku tarinan otin, jota hieman muutin. Sen aluksi luin ja lopussa oli vihje aarrepaikkaan. Siellä olikin taas uusi vihje jne. Viimeisessä oli aarrearkku yllätyksineen. Lapset tykkäsi todella paljon ja hienosti kaikki menivät yhdessä vaikka oli paljon lapsia.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥