Viime hetken vinkit juhliin

torstai 28. toukokuuta 2015
Vieläkö puuttuu viikonlopun juhlista jotain pientä? Suolaiset coctailpalat tai muuta? 

Entäpä tervetuliaismalja? Tässä on aivan ihana alkoholiton vinkki siihen. Viikonloppuna Kodin ykkösessä meille tarjottiin tätä Belvoirin Elderflower -seljankukkajuomaa, ja itse tykästyin kovasti sen makuun. Ehdottomasti kannattaa pistää korvan taakse! Oulussa tätä saa ainakin Stockmannilta.


Suolaiset coctailpalat ovat yleensä kaikkien mieleen ja niissähän on vain mielikuvitus rajana. Tässä pari vaihtoehtoa, jotka on myös helppo valmistaa.

Voitaikinaneliöt, jossa päällä pestoa, vuohenjuustoa, pinjansiemenet ja hunajaa. Kokoa ja paista, niin helppoa.


 Täytetyt tortillapalat. Tortillaletun päälle mieleistä täytettä, sitten koko komeus rullalle ja leikkaa paloiksi. Säilyvät hyvin seuraavaan päivään ja ehkä jopa paranevat. Täytteeksi esimerkiksi tonnikala+smetana+chilimauste tai poron kylmäsavurouhe+ranskankerma+persilja. Tai sitten vielä minun suosikki; tacomaustettu jauheliha+ranskankerma+juustoraaste.


Perinteisiä makuja ja helppoa syötävää; ruissipsit tai ruisnapit + lohi-smetanatahna


Ja miksipä sen kakun pitäisi aina olla täytekakku? Muhkea ja suussasulava mutakakku on varmasti melko monen mieleen :) Googleen vain haku "Sikke Sumari maailman paras suklaakakku" ja resepti on siinä. Helppo homma, ainekset vain sekaisin ja uuniin.


Ja mitäs muuta vielä.. Onhan ne sukkahousut ostettuna? Kynsilakka päätettynä? Miten laitat hiukset? Ja mitkä kengät? Niin ja missähän se juhlalaukku on? Nenäliinat? ;)

Meillä ei tänä viikonloppuna ole yksiäkään juhlia tiedossa, joten minä voin olla ihan kotiasussa :) Mukavia viikonlopun juhlia kaikille, jotka sellaisiin osallistuu, juhlakaluna tai vieraana :)

7 kommenttia

  1. Nams mitä herkkuja <3 <3 Meillä on vain minin kevätjuhla, jossa hänen luokkansa ei tällä kertaa esiinny. Mutta sen jälkeen onkin ystäväni uuden talon terassikauden avajaiset :))) Jee!

    VastaaPoista
  2. Tuota juomaa pitää testata ja kiitos ihanan kuuloisesta suolaisen ohjeesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Olin kyllä yllättynyt miten hyvää tuo juoma olikaan!

      Poista
  3. Kiitos suolaisista vinkeistä, pitää kyllä useampaa noista kokeilla :) Voisivat olla kivoja tehdä myös lasten kanssa yksinkertaisuudessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpot ohjeet on aina parhaita lasten kanssa, hekin pääsevät sitten nopeasti nauttimaan työnsä tuloksista :)

      Poista
  4. Aaahhh... tulispa juhlat niin vois kokeilla näitä sun suolapaloja!! :P

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥