Blogikodissa vierailulla

tiistai 19. toukokuuta 2015
Taas oli aika tavata muita POP Blogit bloggaajia ja tällä kertaa treffipaikan meille tarjosi Vinttikissa. Pääsimme tutustumaan tähän kauniiseen kotiin, jota oli sisustettu selvästi harkiten. Paljon yksityiskohtia, paljon hyviä ideoita ja paljon itse tehtyä. Katsokaa kuvat huolella, sillä niistä voi saada hyviä uusia ideoita omaankin kotiin! 

Esimerkiksi kauniit viherkasvit amppeleissa seinää vasten on minun suosikkini. Miksi niitä pitäisikään laittaa ikkunaa vasten, jolloin luonnonvalo ei pääse sisälle ja näkymät tukkiutuu?


Toinen suosikkini oli tämä vahvan kontrastin seinä. Upea musta struktuuriseinä, valkoinen lipasto ja niin kauniit asetelmat. Asetelmissa oli ainakin minun silmääni juuri kaikki oikeat värit ja materiaalit. 


Asetelmilla ja huonekaluilla oli omat tarinansa, joka tekee niistä vieläkin erityisemmät. Kuten suvussa kulkenut iso arkku, reissusta mukaan saadut sarvet ja varmasti noilla mustavalkoisilla valokuvilla on paljon kerrottavaa.

Sainpas bloggaajakollegan tallennettua salaa kuvaan :)

Inspiraatio oli siis taattu tässä kodissa. Kiitos vielä päivän emännälle :)

Minun ja Vinttikissan lisäksi mukana olivat Varvikossa ja Villa Emmassa -blogit. Kiitos naiset hauskasta päivästä! ♥ Pieni porukka mutta sitäkin paremmat pidot :)

15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. On tämä bloggaaminen vaan sellainen rikkaus, kun pääsee ihastelemaan tällaisia koteja!

   Poista
 2. Ihanat kuvat Vinttikissan kodista.
  Harmi etten päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No seuraaviin karkeloihin sitten! Ehkä jo lauantaina? :)

   Poista
 3. Onpas kivoja kuvia. Oot saanut hyvin tallennettua oleellisen. Mulla on kans tuo "seinäamppeli" homma ollut jo jonnin aikaa mielessä, paikkakin on jo. Tai se oikeastaan huutaa jotain tuollaista koristusta. Kunhan saan aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka osa aika sumuisia onkin :) Minäkin tahdon tuollaisen amppeliseinän, mutta miten sellaisen tosiaan saisi aikaiseksi? :) Ja onkohan se viisas idea muutenkaan, kun viherkasvien selviytyminen on meillä vähän niin ja näin.. ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia,kiva katsoa mihin toinen kiinnittää huomiota. Aika samoihin asioihin!😂

  VastaaPoista
 5. Voi, että ootte päässy taas ihanaan kotiin :/ Hurjasti hauskoja ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella paljon ja hyviä ideoita! Ihana koti oli, sellainen oikean ihmisen oikea koti ♥

   Poista
 6. Ihania kuvia kauniista kodista! Mua niin alkaa ahdistaa nämä meidän lasikuitutapetit, kun kattelen kuvia upeista seinäpinnoista. Viikonloppuna nähdään kai Kodin1:ssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siinä muu auta kun alkaa sutimaan niihin lasikuitutapetteihin! :) Tuon mustan seinän alta oli irroitettu lasikuitutapetti, mutta meillä kotona on keittiössä yksi lasikuitutapettiseinä peitetty struktuurimaalilla. Näkyy kun läheltä katsoo mutta häipyy aika hyvin silmistä :) Nähdään lauantaina!

   Poista
 7. Kiitos! Kauniista kirjoituksesta, upeista kuvista (alko vähän ahistaan, kun en ite saa samoista asioista noin kivoja kuvia..) ja etenkin käynnistä! Pienemmällä porukalla tutustuttiin nyt vähän paremmin ja mukava päivähän meillä oli! Voi kun saisi useammin tällaisia vieraita.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu sinne päivän emännälle :) Älä toki ahdistu :) Ne on vain nuo eri kuvakulmat ja etäisyydet, minustakin toisten kuvat aina näyttää paremmalle kuin omat. Ehkäpä syksyllä tulee tilaisuuksia nähdä.. :)

   Poista
 8. Onpa kivan persoonallinen koti. Kiitos kun vinkkasit, löysin taas uuden blogin seurattavksi!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥