Bloggaajat Oulun Kodin1:ssä

tiistai 26. toukokuuta 2015
 Minulla oli ilo ja kunnia saada osallistua Oulun Kodin ykkösen järjestämään bloggaajatilaisuuteen. Kun seurana on liuta bloggaajia ja ympäristönä ihastuttava kokonaisuus herkullisia sisustusjuttuja, on inspiraatio taattu. Minä tosiaan sain sellaisen sisustuskärpäsen pureman tuolla, että nyt tekisi mieli vain sisustella :)


Vastaanotto Oulun Kodin ykkösellä oli erittäin lämmin. Meille tarjottiin ihania herkkuja ja raikasta alkoholitonta kuplivaa. Mahtava aloitus sisustuskierrokselle! Herkkujen lomassa meille kerrottiin Kodin ykkösestä, Annosta ja ihanista uutuuksista. Oli todella mukava kuulla, että Kodin ykkösellä ollaan liikkeellä positiivisella asenteella ja innoissaan tulevasta.



Tallensin kierroksella monen monta kuvaa ja tässä teille ne parhaat palat nähtäväksi. Ehdoton suosikkini oli Anno uutuuksien osasto, jonne palasin monta kertaa huokailemaan :) Ja teinpä sieltä myös pari ostosta, niitä ihastellaan sitten seuraavassa jutussa :) Seuraavat kolme kuvaa ovat kyseiseltä osastolta.

 

 

 Monessa kohtaa näkyi luonnonmateriaaleja, pastellisävyjä, sinisen sävyjä ja lämmintä puuta.






 Puutarhakalusteissa oli myös erittäin kivoja juttuja. Tämä sohvaryhmä olisi kyllä meidänkin terassille aivan ihana. Pidän todella paljon tuosta ilmavasta rakenteesta.


Monen suosikiksi nousi tämä ihastuttava metallinen kiikkutuoli. Kiikkutuoli sopii ulos ja kestää sateenkin, mutta syksyn tullen sen voi ihan hyvin ottaa sisälle osaksi kodin sisustusta.


Kodin ykkösellä on myös hauska tuoli uutuus. Sarjaan kuuluu useampi erilainen istuinosa sekä monta jalkavaihtoehtoa. Niistä vaan valitsee mieluisimmat ja yhdistää. Todella kiva idea!



Sarjan jalat käyvät muuten myös sohvapöydänjaloiksi, joten valinnanvaraa löytyy. Lisäksi tuolinjalka löytyy myös korkeana versiona, kuten alla olevassa kuvassa.


Aivan ihana idea muuten tässä asetelmassa. Pöytä on kuormalavasta ja sivuun on kiinnitetty koukut mukeille. Vähän kuin sellainen omatekoinen kesäkahvila. Tässä on muuten ideaa! Pitäisiköhän tehdä oma kahvilanurkkaus :)


 Matto-osastollekin oli tullut uutuuksia ja luonnonmateriaalit vaikuttivat sielläkin. Joukosta löytyi juuttimattoja, kaislamattoja, kookosmattoja sekä vesihyasinttimattoja. Nyt on siis aika ostaa kesämatot! :)



Valaisinosastolta löytyi tuttuun tapaan paljon ihania valaisimia, niistä tässä tällainen tunnelmakuva :)


 Monen huomio kiinnittyi kuitenkin näihin ihastuttaviin ikkunavalaisimiin. Näitä olisikin kiva laittaa johonkin ryhmäksi tunnelmaa tuomaan.


Astiapuolellakin oli kesä :) Tämä sinivalkoinen herkkä astiasto oli aivan ihastuttava. 


Pastellit sopivat kesäkattaukseen, mutta ilahduttaisivat käytössä ympäri vuoden. Ovat niin herkullisen värisiä!



Kodin ykkönen on siis täynnä inspiraatiota, ihania värejä ja upeita tuotteita. Voi huokaus kun nyt on mielessä niin monta kivaa ideaa, ettei tiedä mistä aloittaisi :)

 Kiitos Kodin1 tästä tilaisuudesta ja inspiraatiosta!
Ja POP Blogit, kiitos seurasta :)


10 kommenttia

  1. Voivoivoi mitä ihanuuksia! Kyllä pitäisi lähteä ihan paikanpäälle uutuudet katsastamaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa mennä! Oli vaikka mitä uutta ihanaa :)

      Poista
  2. Wautsi mitä inspis kuvia! Kiitos näistä! Tällaiset tapahtumat ovat kyllä parhaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olepas hyvä :) Näistä saa niin paljon itselleen, inspiraatiota, kivoja muistoja ja kaikkea mukavaa. Ja parasta on nähdä näitä arvon blogisiskoja ♥

      Poista
  3. Ihania kuvia ja kaikkia uutuuksia :) Keinutuoli on niin chic!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keinutuoli on kyllä ihana, ehkäpä tämän kesän hitti..?

      Poista
  4. Oi hitsit, olispa ollu kiva olla mukana! Just porukalla on kiva katella ja ihastella uutuuksia, nyt jos lähen itekseni tai vaikka miehen kanssa (silloin on kyl ipanatkin mukana) niin plaaah =D Kaikkee ihanaa tuol kuvissa kyl näkyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että jos lasten kanssa lähtee tällaisiin paikkoihin, jää varmasti paljon näkemättä. Ja tällaisessa tilaisuudessa ei ole mukana muita kuin samanhenkisiä ihmisiä niin päivä ei voi epäonnistua :)

      Poista
  5. Blogisiskojen kuvia ihastellessa harmittaa vieläkin enemmän etten päässyt paikalle. Hitsin turkin"tuliainen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, harmi kun ei nyt nähty! Seuraaviin kinkereihin sitten :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥