DIY

DIY
DIY

SISUSTUSPALVELUT

SISUSTUSPALVELUT
SISUSTUSPALVELUT

SHOP

SHOP
SHOP

INFO

Olen 33-vuotias kolmen lapsen äiti Oulun seudulta. Sisustaminen ja käsillä tekeminen ovat olleet jo pitkään rakkaita harrastuksiani, mutta nyt valmistun myös sisustusalan ammattilaiseksi. Valmistun toukokuussa 2017 Sisustusneuvojaksi.

Tällä hetkellä tarjoan opintojen ohella sisustussuunnittelupalveluja sekä stailausta. Siitä voit lukea lisää täältä.

Olen kirjoittanut sisustus- ja lifestyleblogiani jo viisi vuotta. Blogini kuuluu Indiedays Inspiration sekä POP Blogit -yhteisöihin. Blogipostaukset teen omalla ajallani, kotona, muiden arkisten askareiden ohella. Haluan jakaa lukijoille arjen kauniita asioita, DIY ideoita ja sisustuskuvia mutta silloin tällöin myös hyvinvointiin, muotiin tai ruokaan liittyviä juttuja, jotka liittyvät omaan arkeeni.

Blogini voitti marraskuussa 2015 järjestetyn Saleduck Interior Blogger Awards -kilpailun lukijaäänillä ja se on ollut ihana tunnustus lukijoilta blogilleni. Kuvaan Canon EOS 70D järjestelmäkameralla. Valokuvaus on harrastus, mutta tavoitteena on jatkuvasti kehittyä ja blogiini haluan liittää laadukkaita kuvia. Yleensä kuvaan kotona, mutta silloin tällöin vien kameran myös matkoille ja luontoon. Jos kiinnostut valokuvistani ja haluat niitä omaan käyttöösi, olethan ystävällinen ja olet minuun yhteydessä niin sovitaan käytöstä.

Toivottavasti viihdytte blogini parissa!

- Jaana -


Yhteistyötarjoukset ja -ideat voi laittaa suoraan minulle osoitteeseen

jaana.athome@outlook.com