Arki rullaa?

keskiviikko 6. toukokuuta 2015


Haluatteko tietää missä vietän kaikista eniten aikaa? :) Noh, eipä se taida olla yllätys että tällä hetkellä iso osa vuorokaudesta vierähtää keittiö-kodinhoitohuone akselilla. Se osasto pitää siis kiireisenä aina, mutta nyt kun kevät on kunnolla käynnissä, vetää pihakin puoleensa ja aika monet tunnit on jo vietetty pihahommissa. Lähinnä siistien pihaa ja suunnitellen leikkimökin kunnostusta. Vaikka näkymät ovat vielä melko karut ja harmaat, näen jo sieluni silmin tuolla vihreän nurmikon ja kesäkukkia. Niin, vielähän tuosta näkee läpi mutta kyllä nuo ikkunat ovat kovasti pesun tarpeessa. Ikkunanpesu-urakka on jo onneksi aloitettu ja eilen sainkin jo neljä ikkunaa puhtaaksi. Vielä olisi.. no aika monta jäljellä :)


Arki rullaa siis normaalisti ja kaikki on hyvin, mutta silti on niin monta kysymysmerkkiä ilmassa. Mitä teen syksyllä? Minne lapset pääsevät hoitoon? Mistä johtuu mystinen nokkosihottuma tai kasvojen puutumisoireet? Noihin liittyen, mainitsin eräällä viikolla isoista tapahtumista ja yksi niistä oli pään magneettikuvat. Onnekseni sain sieltä normaalit tulokset, joten yksi iso kysymysmerkki on vähempänä. Huh.

Terveellisemmät elämäntavat ovat saaneet nostetta, kun aloitin HIIT ohjelman. Arvatkaa onko lihakset kipeänä..? Samalla ruokavalioon panostaminen on päässyt taas asialistan kärkipäähän, kun se välillä notkahti taas samaan vanhaan leivän mussuttamiseen ja suklaan syöntiin.


Kuvan kypärät ovat muuten kovassa käytössä päivittäin, kun pikkutytöt kirmaavat ulos pyöräilemään. Muistattehan sielläkin suojata päät kovalta asfaltilta..? :)

 No mutta siis, arki rullaa ja hyvä niin. Iloksemme arki vaihtuu viikonloppuna juhlapäiviin, kun juhlitaan lasten synttäreitä sekä äitienpäivää. Toivottavasti saan myös oman äitini tänne juhlimaan ♥ 

Nyt on pakko ryhtyä kahvinkeittoon ja lämmittelemään (ihanan) kipeää kroppaa ikkunanpesua varten..! Aurinkoista ja lämmintä viikkoa ♥

12 kommenttia

 1. Voi ikkunanpesu.. Se on kyllä tylsintä hommaa ikinä! :'-D Kiva että siellä asiat kondiksessa, vaikka suuria kysymyksiä mielessä pyöriikin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten siihen ikkunanpesuhommaan onkin niin vaikeaa ryhtyä? :) Mä pesen ikkunan höyrypesurilla, joten siinä on onneksi työvaiheina vain pesu+kuivaus. Niinpä, asiat ovat onneksi hyvin ♥

   Poista
 2. Oi mitä ihanaa taidetta jääkaapin ovessa on!
  Täällä tulee vettä ja rankasti...eipä tarvitse ikkunoiden pesua miettiä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on sellainen pysyvä taidenäyttely, jossa teokset vaihtuvat tiuhaan :) Täälläkin vähän alkoi pilviä kerääntymään, mutta kyllä tuo luonto vettä tarvitseekin juuri nyt. On aivan mielettömän lämmin keli, niin sitähän ei tiedä miten puut puhkeaisi vihreäksi jos vettä tulisi!

   Poista
 3. Ikkunanpesu on kyllä ihan peestä, mä laitoin miehen pesemään :D leivänsyönti on tosiaan petollista , siitä tavasta täytyy itsekin oppia pois :) ihania arkipäiviä ja ihania juhlia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo muutaman leivättömän päivän jälkeen on niin paljon parempi olo! :)

   Poista
 4. Se on jännää aina tuollainen kuvien odottelu. Toivottavasti vastauksia tulis kumminkin noihin juttuihin tai oireet vaan poistuisivat! Ihana terassi sieltä ikkunasta näkyy ja voi, täälläkin pitäisi joku päivä ikkunat pestä!! Tuntuu, että vastahan ne pesin, on se sen verran mukavaa puuhaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä..! Epätietoisuus on pahinta ja varsinkin kun on terveydestä kyse. Voi kun voisi jo löhötä tuolla terassilla :)

   Poista
 5. Mun oli pakko pestä jo ikkunat, yks työ vähempi ennen miittiä :). Sitä hommaa venyttäny viimeseen asti.. mut on se sit ihana kun näkee kunnolla ulos!.. Monesti miettiny et tuo HIIT vois sopia mullekin..eiks se oo sellasta pikasta ja tehokasta? käytkö jossain ryhmässä vai treenaatko yksin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo meidän miitit ovat kyllä tehokkaita motivaattoreita siivouksiin :D
   HIIT (high intensity interval training) tehdään korkealla sykkeellä lyhyillä tauoilla, joten treenin pituus jää noin 20 minuuttiin. Riippuu siitä montako kierrosta tekee. Treenaan kotona yksin ja se tämän ohjelman paras puoli onkin! Ei tarvitse lähteä mihinkään treeniä varten. Tilasin ihan sellaisen ohjelman (Bikini HIIT Challenge) jossa on foorumi tukena! :)

   Poista
 6. Voi miten suuria asioita sulla siellä :( ♡
  Valoisaa mieltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä tässä on ollut paljon mielen päällä. Mutta onneksi nyt on tapahtunut jo positiivisiakin asioita ♥ Kiitos Eija ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥