Säilytyspussi keittiöön

maanantai 25. toukokuuta 2015


On se vaan niin ihana juttu, että keittiöremontin myötä minulla on yksi sisustettava paikka enemmän :) Vanha keittiö ei inspiroinut yhtään panostamaan esillepanoon ja tasoakin oli paljon vähemmän käytössä, joten ei sinne mitään "ylimääräistä" tehnyt mieli edes laittaa. Mutta nyt keittiö keittiön tasot näkyvät muuallekin, joten sinne voi tehdä kivoja asetelmia :) Ja tasoa on reilusti.

Lauantaina pyörähdimme Johannan kanssa Lifestylenordicissa eikä sieltä tarvinnut lähteä tyhjin käsin. Ostin tämän näppärän ja kauniin Nicolas Vahén säilytyspussin, jossa on neljä lokeroa sisällä. Laitoin pussiin Menun maustemyllyt, Nicolas Vahén valkosipulioliiviöljypullon sekä persiljan. Tosin kaikki nuo pullot ovat itsessään jo kauniita, joten niitä ei kyllä tarvitsisi piilottaa pussiin. Tämä pussi ja toinen korkeampi malli maksavat vain 2 euroa kappale, joten näitä voisi hankkia mausteille useammankin. Ja jos ei omaan keittiöön, niin tässä on kyllä todella kiva lahjaidea! Vaikka pelkkä pussi lahjaksi tai täyttää sen sitten saman merkin mausteilla ja tuotteilla, joita löytyy vaikka mitä.

Seuraavaksi sitten tulossa postaus lauantain bloggaajatilaisuudesta, jonka vietimme Oulun Kodin ykkösessä. Sieltä tarttui mukaan sellainen sisustuskuume, että oksat pois! Päässä on monta ideaa, mutta saa nähdä mitkä niistä pääsevät toteutukseen asti. 

Mukavaa alkanutta viikkoa ♥
Se on jo tämän kuukauden viimeinen!

7 kommenttia

 1. Tuo pussukka on kyllä kätevä! Ideoita tuli kyllä Kodin Ykkösenreissulla, mutta kun vai saisi toteuttaa ne...Rahakysymys :) KIvaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoita on, onneksi osa niistä on edullisia DIY juttuja :) Itsekin olen tällä hetkellä hoitovapaalla eli käytännössä ilman tuloja. Joten eipä siinä hirveästi ostella uusia juttuja :)

   Poista
 2. Nicolas Vahen tuotteet ovat kyllä niin kivoja :)). Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat ja niitä voisi ostella jo pelkän ulkonäön vuoksi :)

   Poista
 3. Nuo ovat niin ihania pusseja! :-) Täällä on hieman erilainen samaa sarjaa. Kovassa käytössä myös :-)

  Todella kaunista keittiössä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tämä oli kyllä kiva ostos, edullinen, käytännöllinen ja kaunis :)

   Poista
 4. Nuo pussit on kyllä niin siistejä! Tuolla hinnalla pitänee käydä hakemassa itsellekin ;) Tahtoo vaan olla niin harvinaisia nuo Oulussa käynnit mulla nykyään.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥