Slow sunday and sweet memories

sunnuntai 3. toukokuuta 2015


Nämä kaksi kuvaa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vappuna ja vielä viikonloppuna ollaan nautittu hyvästä ruuasta ja ihanista makuelämyksistä. Kuinka monella muulla on ollut sama teema? :) Teema jatkuu vielä Suomen jääkiekkopelin ääressä, kun mies on järjestänyt kisastudioon pientä purtavaa hot wingsien ja täytettyjen herkkusienien muodossa, nam! Ihan lievästi suolainen iltapala, mahtaakohan aamulla silmät aueta..!

 Ja voi että, huomenna minun esikoiseni täyttää jo viisi vuotta ♥ Tytölle se on tärkeä päivä ja myös minulle. Viisi vuotta sitten minusta tuli ensimmäistä kertaa äiti. Tänään olen käynyt läpi lasten vanhoja vaatteita ja siirtänyt joitain esikoisen vanhoja vaatteita pienimmälle. Hänkin täyttää tässä kuussa jo yhden vuoden. Miten tuo aika meneekin niin nopeaa. Ihan haikeaa ♥ Näytin esikoiselle mekkoa, joka hänellä on ollut päällään silloin 1-vuotiaana kun hän tuli ensimmäistä kertaa sairaalan katsomaan meidän keskimmäistä tyttöä. Sehän oli ihan vasta, muistan sen kuin eilisen..! Ja nyt se mekko siirtyy jo kolmannelle tytölle käyttöön..

Tänään oli myös aika luopua pienistä vauvanvaatteista. Toki ne kaikista tärkeimmät vaatteet säilytän muistona, mutta osa saa lähteä jo eteenpäin. Laitoin siis myyntiin paketin pienen tytön hempeitä vaatteita (kokoja 56-74cm), joten jos kiinnostaa voin laittaa lisätietoja ja kuvan vaatepaketista.

Näihin tunnelmiin! Antoisaa uutta viikkoa ♥

11 kommenttia

 1. Oi onko toi karoliinakakkua? Omaa lemppariani jota leivon lähes joka juhliin.
  Juu aika se vaan juoksee eikä itekään enää ole 20vee vaikka tuntuu että.iham vastahan minä sitä olin. Itku vie.
  Minusta tuntuu että esikoinen syntyi vasta ja nyt se jo menee kuudennelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan perusmansikkakakkua. Tein kahden munan kakkupohjan ja siinä päällä vaan kermavaahtoa ja mansikoita. Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella hyvää :)

   Poista
 2. Mitäs herkkukakkua onkaan tuossa ekassa kuvassa? Lurps!
  Lapset kasvavat, ihan totta.. juuri tässä vapailla ajattelin miten ihanaa on saatella noita omia juuri läpi nuoruusvuosien kohti omaa , itsenäistä elämää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikkakermakakku, ei mitään sen kummempaa mutta niin hyvää! :) Ajan rientäminen on haikeaa, mutta oi että kyllä minä odotan myös sitä aikaa kun kaikki alkavat olla isompia..!

   Poista
 3. Ihanat kuvat:) Hyvää syntymäpäivää neidille!

  VastaaPoista
 4. Oii, meilläkin neiti täytää tässäkuussa vuoden. Tälläviikolla on tullut eka tunnistettava sana: äittä! <3 Reilun viikon sisään on myös alkanut kävelemään ihan kunnolla. Voi miten ne kehittyy nopsaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, missä ne pikkuvauvat on mitkä syntyivät ihan vasta..? :) Täälläkin on opittu kävely ja sanotaan äitä ♥ On se vaan niin hellyyttävän kuuloista ♥

   Poista
 5. Paljon onnea päivänsankarille! <3 :-) Niin se aika vain rientää.. :'-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ♥ Aika rientää, mutta toisaalta se on myös ihana asia. Odotan kovasti myös kaikkien kasvua ja sitä, että minkälaista meillä on sitten kun se pikkulapsiaika on ohi.. :)

   Poista
 6. Onnea päivänsankarille sekä tulevalle 1-vuotiaalle <3 Lapsissa näkyy ajan kuluminen, miten nopeasti ne kasvavatkaan <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥