Suunnittelemani ripustin

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Tässä se tulee, vähän jännittää ja sydän hakkaa ♥ Mutta myös ilolla teille esittelen.

Minun suunnittelemani sisustustuote.

Ripustin.

Seinäripustin, jota voidaan käyttää yksittäin tai ryhmissä. Kauniina asetelmana tai pitkänä rivinä eteisessä. Ylöspäin ja alaspäin asennettuna. Hengarin kanssa tai ilman. Se kestää ja on käytännöllinen. Ajatus tästä tuotteesta syntyi ensin paperille, sitten peltiseppäisäni käsissä prototyypiksi jonka jälkeen tuotannosta valmiiksi sisustustuotteeksi. Aivan mahtava tunne herättää tuote henkiin ja toivottavasti se pääsee myös ihmisten koteihin, sillä niissä sen elämä vasta kunnolla alkaa.

Ja sitten, ilokseni voin kertoa, että tuotteeni pääsi osaksi Oulu Design Daysin ja PROTO:n (Pohjois-Suomen muotoilijat ry) Showroomia jonka avajaisia vietetään tulevana perjantaina! Olen niin onnellinen ja otettu siitä, että tämä pieni tuotteeni sai sellaisen mahdollisuuden ja pääsi aivan mielettömän upeiden tuotteiden joukkoon. Teen showroomista vielä oman postauksen myöhemmin, jotta näette mistä on kyse. Oulu Design Days ohjelman ja mm. Showroomin aukioloajat löydätte tästä linkistä.


Tuotetta pääsee tilaamaan minulta 16.11 alkaen (ohjeet tulevat löytymään täältä blogista, sisustustuotteet kohdasta), mutta jos tuntuu että haluaisit tehdä jo ennakkotilauksen, voit laittaa minulle sähköpostia (jaana.athome@outlook.com). Valikoimassa on tällä hetkellä valkoinen, musta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu naulakko. Kaikkia tällä hetkellä rajoitettu erä. Yhden ripustimen tarjoushinta on 12,90 € ja se on voimassa vuoden loppuun saakka.

Ripustimen materiaali metallia, valkoinen ja musta polttomaalattuja,
leveys 10 cm ja korkeus noin 15 cm.

Nyt voin vähän hengähtää, sillä tätä teille kertomista olen eniten odottanut. Nyt jään mielenkiinnolla katsomaan ja jännityksellä odottamaan mikä tuotteeni tulevaisuus on. Mitä siitä sanotaan ja mitä sille tapahtuu. Mutta se tärkein saavutus on jo tehty, olen luonut jotain uutta.

26 kommenttia

 1. Kauniin yksinkertainen :) Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kaunis ja yksinkertainen oli tavoitteena, mukava kuulla että se näyttääkin siltä :)

   Poista
 2. Ai että <3 tykkään..laitoin viestiä ton yhteydenottolomakkeen kautta🤔

  VastaaPoista
 3. Hieno ripistin ja monikäyttöinen ❤️

  VastaaPoista
 4. Simppeli, toimiva ja hyvin suunniteltu :) Onnea ja menestystä tämän suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voi että olen iloinen kun ripustin sai näin kivan vastaanoton ♥

   Poista
 5. Wau! Tyylikäs ja mukavan erilainen :) Iso peukku!

  VastaaPoista
 6. Tämä on aivan upean näköinen ja rykelmänä varmasti erityisen hieno! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi ♥ En ole vielä itsekään nähnyt tätä sellaisena rivinä seinässä kuten jo alussa suunnittelin (joka toinen vähän eri tasossa). Sellainen rivi toimii varmasti eteisessä takeille tosi hyvin :)

   Poista
 7. Mä suunnittelen jo näille paikkaa uuteen kotiin ☺ ja meillä on vasta sokkeli valettu :D todella onnistunut ja eleettömän kaunis, samalla kuitenkin hauska esine! Onko tuotteella jo nimi (menikö se minulla innostuksissani ohi?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo! Mahtavaa :D En ole keksinyt tuotteelle vielä nimeä, pitää vielä vähän aikaa tunnustella asiaa tai sitten pyytää täällä teiltä ehdotuksia.. :)

   Poista
 8. Hieno juttu Jaana <3 Kaunis tuli !

  Ja ruuvitkin löytyivät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ♥ No itseasiassa ne löytyi tällä viikolla eikä näissä kuvissa ole niitä. Jokaiselle värille on oma oikeanvärinen ruuvinkanta :)

   Poista
 9. Wau, Niin hieno ripustin ja miten huikee juttu. Paljon onnea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos ♥ Olen kyllä niin otettu tästä palautteesta mitä täällä on tullut, tiedän että olen oikeilla jäljillä :)

   Poista
 10. Tyylikäs! Onnittelut suunnittelijalle, mahtava juttu <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥