Oho, kasvatin oliivin!

sunnuntai 23. elokuuta 2015Minä, joka odotin että oliivipuu kuolee käsittelyssäni, onnistuin pitämään sen sittenkin hengissä. Ja sitten siihen vielä on kasvanut oliiveja! Eihän näillä kolmella oliivilla mitään tee, mutta saavutus on ihan kiva :) 

Mutta mitä minä nyt sitten teen syksyllä tälle? Milloin se pitää korjata sisälle, sillä jo nyt yöt ovat todella viileitä? Meillä on ollut aamulla lämpö ihan vain muutamassa asteessa. Jokohan se pitäisi ottaa yöksi sisälle? Ja mitäs sitten kun syksy iskee kunnolla päälle? Sisälle tietenkin, mutta onko sisällä liian lämmin? Antakaa nyt parhaat syysvinkit oliivipuun hengissä pitämiseksi :)

Aurinkoista sunnuntaita kaikille ♥ Se olisi taas koulupäivä huomenna! Reppu selkään ja menoksi, tai siis laukku takapenkille ja auton rattiin :)

8 kommenttia

 1. Hhehehhe. Hyvä sinä :).

  Tsemppiä uuteen viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ollut hieno suoritus :D Kiitos, sitä samaa sinne! ♥

   Poista
 2. Ihanan kasvin olet kasvattanut. Katsoitko mitä google antaa vinkiksi sen kasvattamisessa tai lähinnä sisälle.tuonnissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole erikseen nyt googletellut, mutta sehän on sitten helposti tehty :) Ajattelin jos jollain olisi vielä antaa jokin vuorenvarma vinkki, millä tuo selviää varmasti :)

   Poista
 3. Hieno suoritus:) En pysty antamaan vinkkiä, kun mulla kuolee kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minullakin yleensä! Tätä täytyy nyt vaalia, kun on saanut näinkin pitkään pysymään elossa :D

   Poista
 4. Vautsi vau. Mäkin haaveilen oliivipuusta mutta taitaa olla liian vaativa mulle. Ikivihreä kesto-oliiveilla saattaisi toimia paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se toimii varmasti :) Mä en kyllä oikeasti ole nähnyt tämän eteen vaivaa ollenkaan, hyvä että joskus olen muistanut kastella :) Ehkä oliivipuu siis tosiaan tykkää aavikkomeiningistä, tähän kun oikein paistaa kuumasti aurinko ja vettä saanut niukasti.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥