OLOHUONEESSA NYT

perjantai 9. helmikuuta 2018
Ihan mahtavaa, perjantai on täällä ja huomenna saa lasten kanssa nukkua pitkään aamulla ♥

Viime postauksen videossa näkyikin jo olohuoneen tämänhetkinen ilme, mutta tässä vielä kuvia ja suloinen löytö omista varastoista.  


Suosin tällä hetkellä hyvin murrettua värimaailmaa maanläheisten sävyjen muodossa ja olin aivan haltioissani kun muistin tämän pienen aarteen varastossamme. Pyöreä ja puinen tuikkukuppi istuu olohuoneen pyöreiden muotojen seuraksi ihanasti ja tuo värillään lämpöä sisustukseen. Itseasiassa olen yrittänyt myydä tätä pilkkahintaan kirpparilla aiemmin, mutta (onneksi) kukaan ei huolinut sitä..!
Muuten sisustuksessa kaikki ennallaan. On ollut kiva huomata, että on osannut tehdä ajattomia ja itselleen mieleisiä valintoja ja että ilmettä on helppo muuttaa pienillä asioilla niin halutessaan. Juuri tuossa mietin, että ennen saatoin vaihtaa sohvapöytää useamman kerran vuodessa. Nyt ajaton ja laadukas marmori on saanut olla paikallaan jo pidemmän aikaa.
Sohvalle kaivelin kaapista vanhan neulomani torkkupeiton ja se olikin paljon kivempi kuin muistinkaan..! Tässä pakkaspäivinä on paljon lämmitetty takkaa ja tässä sohvalla onkin ihana nauttia sen lämmöstä. Kun vain ehtisi useammin istahtamaan ja lukemaan kotiin kertyneitä sisustuslehtiä. Liian monesti käy niin, että uudesta lehdestä tulee selattua parhaat palat ja sen jälkeen se jää lehtikoriin. No ehkä nyt viikonlopun aikana? Pitkien aamiaisten yhteydessä kahvia hörppien ♥


Ihanaa viikonloppua!


p.s. helmikuun postausaiheita ovat mm. marmoripöydän hoito, bestå -kaapin tuunaus ja uusimmat keramiikat

2 kommenttia

  1. Moikka! Ihanan näköistä <3 mistä mahtaa sohva ja sohvapöytä olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ja kiitos paljon ♥ Sohva on tilattu omien toiveiden mukaan Finsoffilta ja malli on Monaco. Marmoripöytä on kruunukalusteelta ostettu :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥