Inspiroiko blogini sinua?

perjantai 9. lokakuuta 2015Myöhäiset perjantai illan terveiset täältä Oulun eteläpuolelta! :)

Viikko on taas kääntynyt loppua kohti ja huh kun olikin työntäyteinen viikko. Olen kuulkaas ravannut Oulun kaupungilla kamera kädessä, tajunnut kuinka upeita rakennuksia Oulussa on, suunnitellut nuorisotiloja, tutustunut uunituoreeseen sisustusliikkeeseen ja yrittäjiin, nähnyt vanhoja tuttuja ja jopa suunnitellut amerikkalaista joulua! Kyllä! :D Noista suunnittelukohteista kerron varmasti joskus myöhemmin lisää :) 

Mutta nyt, jos pidät blogistani, olet saanut täältä inspiraatiota, ideoita tai mitä vain piristystä arjen keskelle, mitä nöyrimmin pyydän äänestämään blogiani Indiedays Blog Awards Livingspace -kategoriassa. En ole koskaan ennen ollut tämän pienen blogini kanssa missään ehdolla tai saanut minkäänlaisia tunnustuksia, mutta nyt kun oli mahdollisuus laittaa itse oma blogini ehdolle, ajattelin sen tehdä :) 3,5 vuotta bloggaamista takana niin eiköhän ole sen aika :) 

Äänestäminen vaatii vain pari klikkausta, joten mistään lomakkeiden täytöstä ei ole kyse. Jos haluaa, voi jättää yhteystietonsa arvontaa varten! :)


http://goo.gl/hRE2KW


Kiitän ja kumarran ♥
Terveisin

5 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥