Takaisin alkupisteeseen

maanantai 19. lokakuuta 2015


No niin, täällä on (pitkästä aikaa?) pyöritelty huoneiden järjestystä. Makuuhuone on palannut siihen huoneeseen, missä se sijaitsi ihan aluksi silloin seitsemän vuotta sitten kun tähän muutettiin. Tässä huoneessa oli todella pitkään mieheni työhuone. Blogin aikana makuuhuone ei ole tainnut kertaakaan sijaita tässä huoneessa, joten siinä mielessä tässä on teille ihan uutta nähtävää :) 

Syy tälle siirrolle oli edellisen makuuhuoneen pieni koko. Vaikka makuuhuoneessa ei juuri tarvita niitä neliöitä, on niillä kuitenkin merkitystä ilmanvaihdon kannalta. Pienessä makuuhuoneessa oli aina vähän huono ilmanlaatu. Tässä huoneessa on ollut selvästi parempi nukkua, oviaukon läheisyydessä puhaltelee nimittäin myös ilmalämpöpumppu. 

Mitään uutta ei ole hankittu tähän huoneeseen vaan samoilla vanhoilla mennään. Aika simppeliä, mutta hyvä näin :) Tähän on sitten hyvä pikkuhiljaa tuoda lisää kausijuttuja, kuten jotkin kauniit valot.


20 kommenttia

 1. Kauniilta näyttää! <3
  Mukavia syyspäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone!

  Me täällä just funtsitaan, että jaksettasko nyt syyslomalla kieputtaa huonejärjestystä...lapset sais vintin täysin valtaansa jos me muutetaan alakertaan. Hui mikä operaatio! Tuppaa aina joku juttu karkaamaan käsistä, you know :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, siinä on varmasti tosiaan aika iso työ! Mutta tuollaiset on kivoja pyöräytyksiä, sitä saa niin paljon muutosta aikaiseksi. Mutta on siinä juuri se kääntöpuoli, että se saattaa poikia lisäprojekteja :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nämä sävyt yhdessä ei petä koskaan. Vähän kyllä tuossa tuumailin, että olisi kiva tuoda jotain ihan uutta väriä mukaan mutta kyllä näilläkin taitaa pärjätä ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tähän tuli kyllä ihan kiva rauhallinen tunnelma :)

   Poista
 6. Kauniit värit makkarissanne:) Tulee rauhaisa olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Nämä värit tosiaan ovat aina hyviä yhdessä.

   Poista
 7. Kaunis makkari, ihanat nuo tummat seinät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J ♥ Vaikka edellisessäkin makkarissa oli tumma seinä taustalla, on tässä huoneessa jotenkin paremmin sopusoinnussa nuo värit. Tykkään kyllä itsekin :)

   Poista
 8. Upea seinäväri ja ihanat nuo oksat tummaa seinää vasten. Kaunis makkari teillä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! ♥ Onneksi olin jemmannut noita oksia kesän ajan tuolla varastossa, käyvät taas hyvin vuodenaikaan :)

   Poista
 9. Kyllä on nättiä <3 Ja mikä ihana koiruus siellä nukkuu!!! Rapsuja hälle!

  VastaaPoista
 10. Kyllä on nättiä <3 Ja mikä ihana koiruus siellä nukkuu!!! Rapsuja hälle!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥