Uusia kuvakulmia täydessä valaistuksessa

perjantai 9. joulukuuta 2016

Heipä hei! Nappasin muutaman kuvan niiltä paikoilta, joilta itse tulee useimmiten kotia katseltua. Ja aika usein se on keittiöstä käsin. Ennen keittiöremonttia ei paljon keittiöstä katseltu minnekään, joten nykyinen avara näkymä ilahduttaa kovasti. (Tästä pääset katsomaan keittiöremonttipostauksen. Ja onpa sen jälkeen vielä otettu yläkaapit erikseen pois ja siitä voi lukea tästä linkistä.) On mukava seurata missä lapset menevät, onkohan se mies siellä työhuoneessa, joko koira on tullut takaovelle sisälle pääsyä odottamaan ja milloin mitäkin. Kaikkein eniten kuitenkin nautin siitä valosta, joka tällaisen avaramman ratkaisun myötä pääsee tilasta toiseen. Ja esimerkiksi silloin kun on vieraita, on mukava laitella keittiössä tarjottavia esille kun samalla voi jatkaa seurustelua. Myös perheenä voi nauttia yhdessä olosta, vaikka toiset oleskelisikin sohvalla ja toiset keittiössä. 

Vaikka tila on avara ja valo kulkee paremmin, on se tietenkin aika vähissä juuri nyt. Siksi onkin joskus myös mukava sytytellä kaikki mahdolliset valot ja heti tuntuu raikkaammalta, kuten näissäkin kuvissa. Vaikka se kynttilänvalossakin tunnelmointi on mukavaa, silti nautin myös hyvästä valaistuksesta. Erityisesti vastasiivottu koti näyttää kunnon valaistuksessa ihanalta. Hyvään ja tehokkaaseen valaistukseen kannattaa muuten panostaa, sillä se myös tekee kodista heti ryhdikkäämmän ja avaramman. 

Kannattaa kokeilla, perjantaisiivouksen päätteeksi jätätkin kaikki valot päälle ja mieli virkistyy puhdasta ja kirkasta kotia katsellessa :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥