Vaaleutta, taljoja ja tuikkuja

sunnuntai 4. lokakuuta 2015
Ihana syksy! Raikas ja viileä syksyn viima. Upeat värikkäät lehdet nurmikolla. Kaunis takkatuli. Pehmeät taljat ja tunnelmalliset tuikut. Ihana tunnelma. 

Olohuonekin palasi syksyn myötä tuttuun ja turvalliseen järjestykseen. Olkoonkin tuo musta telkkari kaiken keskipisteenä tuolla sivussa, mutta sohvat ovat kaikkein ryhdikkäämmät näin. Ja tiesin tämän päivän koittavan, että haluan tuon vanhan sohvapöydän käyttöön, joten onneksi en laittanut sitä myyntiin. 

Kesäiset tyynyt lähtivät nyt vuorostaan kaappiin ja tilalle laitetaan pikkuhiljaa talvisempaa. Nyt ilme on ihanan neutraali ja raikas. Valkoisen määrä jo vähän vihjailee tulevasta talvesta ja miten ihanalta se näyttääkään nyt kesän jälkeen. Kesä on värien aikaa ja myös syksy, mutta nyt silmät kaipaavat rauhallista katseltavaa. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille, minä taidan vähän taiteilla tänään :)


11 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää. Kiva ihailla muiden vaaleita koteja kun itselle se ei ole mahdollista. Kaikki olisi tassunjäljissä ja mustissa karvoissa heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tuo harmaa koiruus, mutta sillä on niin lyhyt karva ettei näy pahasti missään :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Kiva ihailla muiden vaaleita koteja kun itselle se ei ole mahdollista. Kaikki olisi tassunjäljissä ja mustissa karvoissa heti :D

  VastaaPoista
 3. Raikkaalta ja ihanalta näyttää! Minä myös ihailen valkoisia sisustuksia mutta olen sitten itse kuitenkin enemmän värien perään. :) Ihana alkaa pikkuhiljaa taas polttelemaan kynttilöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki värit ovat niin ihania ja välillä se onkin niin vaikeaa kun ei osaa päättää mitä käyttäisi :) Mutta olen tullut siihen tulokseen, että olohuone pysyy vaaleana ja muissa huoneissa on enemmän värejä. Se kompromissi on kyllä toiminut :)

   Poista
 4. Oikein kauniilta näyttää olohuone ja nuo tuolit näyttävät niin mukavilta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä mukavat nojatuolit! Vähän tuo massiivisuus on alkanut niissä tökkimään mutta ovat kyllä hyvät kaikinpuolin :)

   Poista
 5. Kauniilta ja harmoniselta näyttää! Ihanaa alkavaa viikkoa ja kiitos sulle vielä siitä yhdestä asiasta ♡

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Jemina ♥ Valkoinen vaan on niin kaunista! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥