Selvittiin säikähdyksellä

torstai 1. lokakuuta 2015Heippa! Tässä vierähti muutama päivä poissa blogimaailmasta, vaikka postauksia olisi jonossa asti tulossa. Syynä tietenkin tämä elämä, kiireinen opiskelija-arki, mutta myös alkuviikon sattumat. 

Maanantaina 5-vuotias tyttömme sai aivotärähdyksen, kun siskonsa kanssa törmäsivät juostessa. Toiselle ei käynyt kuinkaan ja leikit jatkuivat iloisena, mutta toinen olikin sitten ihan vakavana ja apeana. Näki, ettei tyttö ollut oma itsensä. Siitä sitten mustan turvonneen silmän, pahoinvoinnin ja näköhäiriöiden saattelemana oltiin yö sairaalassa lasten osastolla. 

Huoli muuttui helpotukseksi seuraavana aamuna, kun levon ja kommootioseurannan jälkeen tyttö oli jo oma iloinen itsensä. Vielä vähän väsynyt ja hiljainen, mutta kuitenkin hymyilevä tyttö sai lääkäriltä luvan lähteä äitin kanssa kotiin ♥ Huokaus.

22 kommenttia

 1. Voi hurja! Onneksi selvisitte säikähdyksellä! <3 Meillä oli samantyylinen sattumus, mutta ilman aivotärähdystä onneksi selvittiin täällä. Kyllä nuo aina pysäyttävät. Jaksuja teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että siellä selvittiin pienemmillä jutuilla, mutta on se aina vaan niin surkeaa katsoa lapsen hätää ja kipua.. :( Täällä on jo kaikki onneksi hyvin! Musta silmä enää vain :)

   Poista
 2. Onneksi mitään pahempaa ei sattunut! Lapset ovat onneksi aika kestävää laatua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, saattaa joskus näyttää pahaltakin nuo kaatuilut yms mutta paljon ne tosiaan kestää :)

   Poista
 3. Huijui! Onneksi kaikki päättyi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä siinä illalla pelotti vielä aika paljon, mutta onneksi tosiaan käänne tapahtui levon jälkeen ♥

   Poista
 5. Huh, melkoinen tälli! Onneksi kaikki hyvin <3
  Olen itsekin saanut aivotärähdyksen muutamia kertoja, ja se olo on kyllä järkyttävä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kovasti ovat törmänneet! Minä en ole (onneksi) koskaan kokenut sitä, mutta kahdella lapsella nyt ollut. Kaikkea sitä sattuu.

   Poista
 6. Hui nuo on hurjia juttuja, mutta hyvä kun menitte sairaalaan. Joskus se on pienestä kiinni, että saa aivotarähdyksen ja joskus hurjaltakin näyttävä putoaminen ja pään kolhinta ei vaikuta mitenkään. Onneksi kaikki on nyt sitten hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mikä siinä onkin että joskus kolahtelee kovastikin ilman seuraamuksia ja sitten joskus ihan odottamatta se tärähtää..!

   Poista
 7. Voi sentään! Onneksi nyt kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Onneksi ei. Kyllä siinä ehtii kuvitella jo kaikenlaista, mutta tosiaan onneksi kaikki kääntyi paremmaksi.

   Poista
 9. Voi mummon rakas <3 onneksi nyt kaikki hyvin. Kyllähän sitä aina sattuu noissa lasten leikeissä kaikenlaista haavereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näille kyllä sattuu ja tapahtuu :) Nyt on kaikki hyvin ♥

   Poista
 10. Onneksi kaikki on nyt hyvin <3 Tuommoset säikäyttää aina pahasti.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Onneksi ei mitään pahempaa sattunut ja kaikki on nyt hyvin, tuollaiset kyllä säikäyttää aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kyllä oli vielä niin elävästi mielessä tuon keskimmäisen tytön aivotärähdys pari vuotta sitten ja pelotti nytkin, mutta nyt kaikki on tosiaan hyvin ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥