Taas jaetaan hyvää oloa!

lauantai 10. lokakuuta 2015
Muistatteko vielä, että täällähän oli käynnissä arvonta? Treenioppaita laitettiin arvontaan jo toista kertaa ja nyt olisi aika kertoa uusimmat voittajat. Ja he onnekkaat ovat nimimerkeillä H & Tuija. Onnea! Laitoin teille viestiä :)

Näissä Uuden Elämän Alku ja Bikini HIIT Challenge -valmennuksissahan on kyse kotona tehtävistä treeneistä, jotka suoritetaan alle puolessa tunnissa. Ja treenit ovat erittäin tehokkaita!

Itse olen jo useamman vuoden kamppaillut sen kuuluisan ajanpuutteen kanssa, kun haluaisin aloittaa uusia harrastuksia. Ryhmäliikuntatunneilla käynti on yleensä kaatunut siihen, että usein aikataulut eivät annakaan myöten ja motivaatio ehtii lopahtaa. Bikini HIIT Challenge on ollut minulle aivan täydellinen ratkaisu. En tarvitse kuin puoli tuntia ja hyvä olo ja voittajafiilis on saavutettu! Joinain viikkoina treenit ovat jääneet vähemmälle tai väliin kokonaan, mutta se tunne että on pakko päästä taas tekemään, on niin mahtava. Silloin on tapahtunut jotain sellaista, joka ei voi olla muuta kuin hyvää :)


Minä jatkan näiden treenien parissa ja suosittelen lämpimästi tätä treenimuotoa kaikille muillekin :)
Pirteää lauantaita!! Tähän lopetukseen sopii mieheni ottama kuva parin viikon takaa. Se sateenkaaren päässä oleva aarre on tämä elämä, tässä ja nyt ♥ Vaalitaan sitä!4 kommenttia

 1. Kiitos vielä onnettarelle :). Sähköpostia laitettu.

  Onnellista viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 2. Huii kun kaunis kuva! Ihanaista lavvantaita sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Huii kun kaunis kuva! Ihanaista lavvantaita sinnekin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥