Kuka muu muka?

torstai 15. lokakuuta 2015

Onpas aika harmaa päivä tulossa, mutta ei anneta sen haitata. Ei kai sekään haittaa, että muutama päivä vierähti edellisestä postauksesta. Tuokin on aika jännä juttu, että itsellä olisi kovasti asiaa ja tahtoa jakaa tänne montakin ihanaa juttua, kuvata ja blogata, mutta se aika. Se on näköjään kaivettava jostain esille :) Todellisuudessa kukaan tuskin huomasi parin päivän bloggaustaukoa.

Mulla on ollut viime aikoina mielessä montakin erilaista postausaihetta, mutta pitänee jokin suodatin pitää tässäkin asiassa. Mutta kyllä kutkuttelisi keskustella teidän kanssa vaikka mistä.

Beauty of Life -blogissa oli rohkea postaus, joka käsitteli yksinoloa. Ja siitä sitten jäin miettimään yksinäisyyttä. Totesin sinne kommentteihin, että yksinäisyyttä on varmasti monenlaista. Nykyaikana kun voi olla oikeasti yksinäinen, vaikka olisi viisisataa fb-kaveria ja tuhat instagram seuraajaa. Ihminen voi somessa hehkuttaa perheonnea, loistavaa elämää ja saavutuksia, vaikka todellisuudessa asiat olisivat päinvastoin.

Ihan kuin kaikkien pitäisi vakuutella toisille itseään. Taitojaan, osaamistaan, saavutuksia ja kokemuksia. Tuosta tuli mieleen taannoinen lääkärikäynti. Nuori naispuolinen lastenlääkäri kätteli minua ja rutisti niin kauhean kovaa. Ja minäkin yleensä kättelen kunnolla. Ettei siinä vain ollut kyse tietynlaisen ensivaikutelman antamisesta.. ;)

Sanomani on, että ollaan kaikki sellaisia kuin olemme. Ei yritetä esittää mitään. Kaikkein vaikuttavinta on se, että osaa olla rohkea oma itsensä eikä kukaan muu ♥

Lupaan, että tämän flunssahuuruisen postauksen jälkeen tulee sisustus ja diy-juttuja! :) 

Ihanaa torstaita, sumusta huolimatta ♥

p.s. vielä muutama päivää aikaa osallistua arvontaan


15 kommenttia

 1. No just näin :)

  Kivaa torstaita sullekin!

  VastaaPoista
 2. Totta kirjoitit. Ollaa sellaisia, kuin ollaan...sellaisia, että itsellä on hyvä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se onkin hyvä mittari, että itsellä on hyvä olla ♥

   Poista
 3. AMEN <3 Täytyy olla just sitä mitä ite on <3 Kaikilla meillä on omamme ja minusta niistä "huonommistakin" päivistä/oloista on ihan ok puhua! Elämäähän se vain on!!

  #lovelife

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja siis haluan vielä korostaa, etten ole yksinäinen vaan yksin ja se on ihan omasta tahdosta :). Välillä toivoo toista vierelleen ja välillä ei. Mutta nautin olla yksin enkä tiedä esim. voisinko ikinä edes asua kenenkään kanssa, koska olen niin paatunut omiin tapohini ;D. Mutta joo, mielestäni yksin ja yksinäinen on kaksi eri asiaa!

   Poista
  2. Juuri niin, elämää ♥ Ja hyvä kun vielä täsmensit. En tosiaan ajatellut, että sinä olisit yksinäinen, se vain tuo sana sujahti tuohon (ja korjasinkin sen jo). Kirjoituksestasi vain sitten aloin ajattelemaan yksinäisyyttä. Ovat tosiaan kaksi ihan eri asiaa! :)

   Poista
  3. Ja yksinolokin on hyvä asia, itse sitä ainakin kaipaan silloin tällöin!! :)

   Poista
  4. <3 <3 Ihana sinä! Juuri näin. Yksinolo tekee kaikille hyvää ja sitä tarvitsee meistä jokainen! Plus se on hyvä osata olla yksin, koska jos sitä ei osaa niin ei silloin osaa olla kaksinkaan!!

   Poista
 4. Tärkeitä juttuja! Välillä on ihan hyvä pohtia vähän syvällisempiäkin :) Täällä sitä tehdään ihan todella usein, mutta jotenkin sitä on helpompi kirjoitella kaikesta muusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, blogin sisältö on tosiaan helppo pitää kevyenä ja toisaalta mieluummin pidänkin :) Mutta välillä voi vähän purkaa mietteitään..! :)

   Poista
 5. Tärkeitä juttuja ja korostuvat nykyaikana, koko ajan pitää olla saatavilla ja ulkoiset asiat merkitsevät enemmän ja enemmän, siis se miltä se elämä näyttää ulospäin. Tiedämme toisistamme Facebookin kautta vain hyvin vähän.. Itse en edes faceen kuulu, kyllä ne ystävät "päivittävät kuulumiset" muutakin kautta jos heitä kiinnostaa ja he haluavat. Mukavaa viikonloppua! T. Taika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, todelliset ystävät pysyvät elämässä ilman faceakin. Somen ja vaikka bloginkin välityksellä on helppo antaa ihan vääristynyt kuva elämästä. Mukavaa viikon jatkoa sinnekin! Ja tosiaan sehän on viikonloppu taas ihan nurkan takana! :)

   Poista
 6. Ihana postaus! Minä jotenkin niin tunnen itseni välillä yksinäiseksi, vaikka on paljon ihmisiä ympärillä, kun ei kuitenkaan oikein ketään kenelle oikeasti voisi uskoutua. Postaustahti on itselläkin ollut hidas kiireen, mutta myös oman mielialan takia. Tuntuu, ettei jaksa innostua kirjoittamisesta ja kuvaamisesta, kun mieli ei ole ihan huipussaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että kun on mieliala alhaalla ei mistään jaksa innostua kunnolla. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ja sekin on totta, että vaikka ympärillä olisi ihmisiä saattaa silti olla yksinäistä! Onpa harmi jos omat ystäväsi ovat sen verran kaukana tai harvemmin tavattavissa. Silloin on entistäkin tärkeämpää koota ne parhaat ystävät yhteen ja viettää vaikka iltaa yhdessä :) Ja päivittää ihan oikeasti ne kuulumiset.

   Mutta kiva kun me nähdään ensi viikon sunnuntaina! ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥