Seitsemän perjantaikimppua lankkupöydällä

perjantai 17. heinäkuuta 2015
Otsikko kuulostaa melkein joltain kesäpeliltä :) Mutta sehän onkin kiva kesäpuuha, tuo kesäkukkien keräily. Sain sitten inspiraation asetella ne yhdelle pöydälle, mutta kaikki omiin maljakoihin ja siitähän tulikin kaunis asetelma. Ja nuo kukat, ovat ne vaan niin kauniita luonnon omia luomuksia. Onko teillä tapana kerätä ojanpielistä kukkia vai jätättekö ne mieluummin sinne? Jotkut niistä omaavat kyllä aika voimakkaan tuoksun, joten siksi nämäkin päätyivät terassille.

Tämä perjantai on alkanut ihan kivasti kaikin puolin. Ei mitään suunnitelmia koko viikonlopuksi ja säätkin ehkä suosivat. Tuo sää onkin ollut sellainen puheenaihe, että se tulee jo korvista ulos. Nyt on kesä, ei valiteta säästä vaan otetaan kesästä kaikki irti mikä vain saadaan. Eli ei siitä sen enempää ;)

Lankkupöytä numero kaksi on siis valmistunut jokunen aika sitten. Lähes kolme metriä pitkä pöytä on kyllä ollut juuri sitä mitä halusinkin. Pituus ja paksut lankut eivät tee siitä liian massiivista, kun se on kuitenkin kapea. Moni olisi ehdottanut tuohon neljättä lankkua vierelle, mutta halusin pöydästä juuri tällaisen. Halusin myös jalkojen olevan ilmavat ja siksi alle valittiin Ikean metalliset pukkijalat. Ei paras valinta, koska ne ovat koottavat ja siksi ehkä vähän huteran oloiset, mutta hyvin kannattelevat raskasta pöytää. Oikea valinta olisi jokin hitsattu metallinen jalka, joka kestäisi varmasti. Ikean pukkijalat ovat ehkä yhden tai kahden kesän juttu. Pöydän alla on lisäksi yksi metallinen keskijalka.
Ihanaa kesäistä viikonloppua! Huomenna pari vinkkiä helppoihin kesäherkkuihin mansikasta :)

12 kommenttia

 1. Aaaii kun näyttää hyvältä! ...ja joo, joskus tulee poimittua luonnonkukkia, mutta liian harvoin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku :) Ja ei muuta kuin keräilemään nyt perjantain kunniaksi :)

   Poista
 2. Olen ihastellut tuota pöytää sinulla aiemminkin, se on tosi kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia ♥ Ainakaan ei muilta löydy samanlaista :)

   Poista
 3. Kaunis pöytä. Mistä olet saanut nuo lankut??

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkia ja ne näyttävät tosi kivoilta tuolla tavoin omiin maljakoihinsa laitettuina :). Mistä tuo "valuva" maljakko on? Ja ihana pöytä - tykkään tosi paljon sen keveydestä <3.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakko on House Doctorin, sain sen Sisustusunelmia blogin Johannalta lahjaksi :) Aurinkoista viikonloppua sinullekin ♥

   Poista
 5. Kyllä täälläkin keräillään luonnonkukkia :) Ihania kuvia, niin kauniita kukkia ja todella ihana lankkupöytä!!

  VastaaPoista
 6. Hurjan kaunis tuo lankkupöytä, kauniilla terassilla.Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥