Hapsukimonossa

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kesän ehdoton lempparivaatteeni. Hapsukimono. 

Juuri niin huoleton ja helppo vaate, ettei paremmasta väliä. Olen käyttänyt sitä mekon kanssa, legginsien ja topin kanssa, bikinien ja hameen kanssa, kotona, kaupungissa tai matkustaessa. Uskon, että tämän käyttö jatkuu myös syksyllä. Pitkähihaisen päällä, koleana ja pimeänä iltana, kynttilöitä poltellessa, sohvan nurkassa.

Nämä asupostaukset ovat muuten harvinaisuus blogissani, jos satuit nyt ensivisiitille :) Mutta saattaapa niitä jatkossa esiintyä silloin tällöin muiden postausten joukossa. Jossain vaiheessa blogiin alkoi tulla mukaan ruokajutut niin miksipä en laittaisi sekaan myös asukuvia. Sopiva sekoitus kaikkea, niin eikös siitä ihan hyvä tule silloin? :)

Mukavat viikonloput sinne! ♥

8 kommenttia

  1. Juu asuja kans blogiin, kun meillä on selkeesti niin sama makukin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä jotenkin arvasin että sinä kommentoit ♥ Ehkä sama maku, mutta oispa mulla sun tyylitaju! :) Ja oisinpa yhtä kuvauksellinen! :)

      Poista
  2. Itsekin ostin tänään itselleni alesta kimonon ja lapsi totesi kotona että mikäs jeesusvaate tuo on. Mies nauroi naama punaisena tyttären kommentille.
    Tuo sinun kimono on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! :D No kieltämättä tämäkin varmaan menisi tuohon samaan kategoriaan :)

      Poista
  3. Mukavan näköinen vaate, tosiaankin käy läpi vuoden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänäänkin on ollut kimono päällä :) Ehkä siihen vaan kyllästyy jossain vaiheessa, minulla on muutenkin ihan todella monta tällaista pitkää neuletta :)

      Poista
  4. Tällaisen olisin minäkin halunnut, mutta en uskaltanut ostaa. Nää vaatejutut vaatii hieman kypsyttelyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli sinänsä erikoinen ostos minulle, että en tosiaan ollut sovittanut tätä ollenkaan vaan nähnyt vain kuvan. Sitten kun sain kimonon, ajattelin että ei tuo malli käy minulle ja että jääköhän tämä nyt ihan käyttämättä. Toisin kävi, yllätyin siis itsekin! Ja minä olen yleensä se trendien jäljessä kulkija :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥