Loman värikäs loppuhuipennus ♥

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015
Edellisessä postauksessa sain hehkuttaa kahden keskistä rauhallista aikaa mieheni kanssa ja kerroin, että seuraava vuorokausi oli ihan erilainen. No niinhän se oli, sillä suunnitelman mukaisesti haimme mummolasta lapset mukaan lomailuun, joten saatiinhan sitä vauhtia tähänkin lomaan :) Ja voi sitä lasten riemua, sen katsomista ei kyllä voita mikään ♥ Huoneistoon saapuessa "ralli" alkoi heti. Hiukset hulmuten :)Alun riemun jälkeen oli aikaa vaihtaa uikkareihin ja suunnata kylpylän rientoihin. Söpöjä nuo pienet valkoiset kylpytakit :)Kylpylä oli kyllä kaikille kiva paikka. Lapsille oli tarjolla runsaasti kellukkeita, joten altaissa liikkuminen oli vaivatonta. Voi sitä keskimmäisen lapsen (yläpuolella kuvassa) ilmettä, kun hänkin uskalsi heittäytyä altaaseen kellukkeiden varaan ♥ Sen jälkeen äiti ei saanut enää yhtään auttaa, vaan itse piti uida :)

Katinkullan kylpylä on todella viihtyisä ja monipuolinen. Paljon nähtävää ja koettavaa sekä kauniita yksityiskohtia.Seuraavana päivänä runsaan aamiaisen jälkeen suuntasimme leikkihuoneeseen, jossa olikin paljon tekemistä pikkuisille. Vieressä oli muuten myös pelihuone, joka on varmasti vähän isompien lasten mieleen.
Joko arvaatte näistä kuvista minne suuntasimme seuraavaksi? ;) Tässä sitä mennään. Angry Birds Activity Park, here we come!Puistossa on ihan mieletön määrä erilaisia aktiviteetteja lapsille, nuorille ja aikuisillekin. Tällaisessa paikassa lapsen taidot, itseluottamus ja rohkeus kehittyvät, kun huomaa osaavansa vaikka mitä! Varovainenkin on oltava, mutta onneksi puistossa on turvalliset laitteet ja pehmustetut alustat. Pienin tytöistä nukkui koko puistovierailun ajan vaunuissa, kylläpä sitä ehtii sitten isompana :)

Tuo viimeinen kuva kyllä kertoo kaiken lasten suhteesta Angry Birds hahmoihin ja tähän puistoon. Arvatkaa millä lapset ovat leikkineet viimeisen viikon tuon loman jälkeen..? :) Uudet ja vanhat "böödsit" ovat saaneet kyytiä pihaleikeissä ja sisällä :)

Kiitos siis Holiday Club, Katinkulta ja Angry Birds Activity Park. Teitte lomastamme erittäin kokemusrikkaan ja värikkään, jonka avulla jaksaa taas aloittaa taas arjen parissa!

Teille lukijoille voin vilpittömästi suositella näitä kaikkia kohteita koettavaksi. Miksipä ei vaikka heti kesäloman huipennukseksi tai syysloman koittaessa? Jos jäi jotain kysyttävää kohteesta, vastaan mielelläni :)

2 kommenttia

  1. Kylläpä näyttää hyvältä. Kaunista tuolla Katinkullassa, ihan pitäisi joskus lähteä pariksi päivää tuonne. Ihania kuvia lapsista, ovat viihtyneet hyvin. Aito lasten riemu välittyy kuvistakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsilla oli kyllä hauskaa. Varmasti heillekin jäi liian lyhyeksi tuo aika siellä, mutta siitä otettiin kyllä kaikki irti :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥