Mansikoita ja pyyntö

lauantai 18. heinäkuuta 2015

 


Jokos se on tämän kesän mansikkakakku tehtynä? Täällä on tehty jo paritkin ja paras mansikkakausi taitaa vasta olla käsillä. Kesäisin tulee tehtyä mansikkakakut monesti valmispohjiin, sillä se nyt vain on niin helppoa ja hyvää. Helpot ruokajutut on muutenkin se minun juttuni. Silloin tällöin tykkään tehdä ruokaa pidemmänkin kaavan kautta, mutta se vaatii paikalle toisenkin aikuisen joka keskittyy sitten lapsiin ;) Eli ehkä se on tämä pikkulapsiaika, kun tulee vaalittua ja käytettyä niitä helppoja ohjeita. Ja niitä ei ole koskaan liikaa.

Tuossa yhtenä päivänä innostuin tekemään näitä annoksia mansikasta, kun kaapissa oli parikin rasiaa jotka piti käyttää. Kaapista löytyi myös halloumia, joten niistä syntyi sitten mansikka-halloumisalaatti. Lisäksi jäävuorisalaattia, siemeniä, cashewpähkinöitä sekä hunajaa. Niin tuli helposti näyttävä ja herkullinen salaatti.

Jääkaapissa oli myös vispikermaa, joten se oli selvä valinta mansikan kaveriksi. Mutta en halunnut alkaa leipomaan ja muistin laatikosta löytyvän myös digestivekeksejä jotka jäivät synttärileivonnasta yli, joten niin syntyi kaksi erilaista herkkua. Kerrosjälkiruoka juomalasiin sekä mansikkaleivos.

Niin yksinkertaista, niin hyvää!

Ja sitten se yksi pyyntö. Indiedays blogeissa on käynnissä lukijatutkimus ja pyytäisinkin teitä osallistumaan. Tarkoitus on kuulla teiltä lukijoilta, minkälaista sisältöä haluaisitte Indiedays-portaalissa nähdä. Samalla teillä on mahdollisuus antaa palautetta myös minun blogilleni. Kaikki palaute on kullanarvoista ja ilahtuisin kovasti, jos kävisitte tuolla kertomassa mietteitänne. Samalla voi osallistua arvontaan, jossa on jaossa kolme 100 euron lahjakorttia ja 30 kauneustuotepakettia! Kyselyyn pääset TÄSTÄ!

4 kommenttia

 1. Halloumi on niin parasta :))

  VastaaPoista
 2. Oi, nam...ja slurps ! Kaikki missä on tuoreita mansikoita on taatusti hyvää <3

  Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
 3. Helppojen ohjeiden puolesta minäkin tässä lapsiperhearjessa liputan! Mansikka ja halloumi on ihan ykkösyhdistelmä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥