Ripaus romantiikkaa

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015
Minkä värinen makuuhuoneen tulisi olla? 

Minulle kyllä kävisi täysin vitivalkoinen makuuhuone, jossa olisi aina valkoiset lakanat ja valkoiset verhot, jotka lepattaa avatun ikkunan edessä. Tai sinisävytteinen ja unenomainen huone, jossa olisi aina rauhallista ja maljakossa harsokukkia. Tai maanläheisillä sävyillä täytetty huone, jossa voisi upota suureen sänkyyn isojen tyynyjen keskelle ja lukea lehteä kaikessa rauhassa.

Mutta silti en vaihtaisi tällä hetkellä tätä oman makuuhuoneen värimaailmaa. Musta seinä on ollut hyvä valinta tähän huoneeseen, kun se luo valkoisen olohuoneen kanssa hyvän kontrastin. Ja jotenkin tuo musta sopii makuuhuoneeseen. Sekin rauhoittaa. 

Puuteriroosa on jatkanut talossamme matkaa nyt makuuhuoneeseenkin asti ja tykkään siitä kovasti. Vaaleanpunaiset tyynyt, paljettityynyt ja Bourgie valaisin tekee tähän makuuhuoneeseen vähän sellaisen romanttisen vivahteen ja sekin näyttää aika kivalta. Kun muualla talossa on nykyään enemmän modernimpaa, käy ripaus romantiikkaa sekaan loistavasti.

Minkälainen olisi se teidän unelmien makuuhuone?

7 kommenttia

 1. Teillä on kaunis makuuhuone :)

  Mulla on nyt sellainen täysvalkoinen makuuhuone. Joskaan verhot eivät lepattele avoimen ikkunan tai oven edessä, sillä tähän täydelliseen mielikuvaan sattaisi sekoittua sääskien ininä.. :D

  Maalasimme työhuoneen kaksi seinää tummanharmaaksi, joka vähän viettää siniseen ja nyt vähän haaveilen samaa väriä makuuhuoneeseen...varmaan syksyllä tuo ajatus korostuu, kun haluttaa laittaa tummempia sävyjä ja pesämäisempää fiilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saattaisihan sinne ne ötökät eksyä sekaan :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää! <3 Mä oon yrittänyt tehdä meidän makkarista unelmien makkaria ja onnistunutkin ihan hyvin siinä. Vaaleat seinäpinnat, ripaus bling blingiä ja pieniä väriläiskiä :) Pari juttua on huoneeseen vielä piakkoin tulossa.

  Terveiset Pohjois-Norjasta, lomaillaan tämä viikko näissä maisemissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän makuuhuone onkin kaunis! Kivaa loppuviikkoa :)

   Poista
 3. Ihana on teidän makuuhuoneenne ja lisää intoa itsekin maalata tummaksi päätyseinä makkarissa. Miestä pitää vielä taivutella:) Nuo tyynyt ja paljettikoristeet alkoi himoittamaan. Oletko itse ne tehnyt?
  Unelmien makuuhuone on rauhallinen ja kaunis, selkeä ja hieman glitteriä pitää olla. Toisaalta onhan se myös miehenkin makkari, joten ihan älyttömän överiksi ei voi mennä:)
  Liityin jäseneksi. Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan seinä tummaksi! Valkoiset paljettityynyt olen tehnyt itse. Niin, itsekin mietin aina miehen mielipidettä, varsinkin kun laitan näitä vaaleanpunaisia tyynyjä ympäriinsä, mutta toisaalta, mies on ilmoittanut luottavansa minun sisustustaitoihin ja näin ollen antanut vapaat kädet :D Ehdottomasti tulen vastavierailulle, tai siis kävin jo eilen ja tulen vastakin :)

   Poista
 4. Kauniilta näyttää. Meilläkin on mustia seiniä. Ne ovat kyllä mielestäni todella särmikkäitä :) Tykkään kanssa kontrasteista.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥