Ajatuksia terassilta, tunnelmaa kaivataan!

perjantai 31. heinäkuuta 2015


Ja lisäksi vähän pohdintaa kesän ja syksyn taitteesta. Sillä vaikka tosiaankin toivon kesän jatkuvan vielä, että saan viettää edes yhden lämpimän pimeän illan tuossa terassilla, silti samalla ajatukset on välillä vahvastikin syystunnelmissa. Lämpimissä syysneuleissa, raikkaassa syysilmassa ja kynttilöiden sytyttelyssä. Olen jo parin viikon ajan ollut noissa syystunnelmissa ja odotan syksyä innolla. Johtunee tietenkin tuosta koulun aloituksestakin, mutta sama yleensä toistuu joka vuosi ja joka vuodenajan kohdalla.

Täytyy kyllä myöntää, että tämä kuvien oleskelunurkkaus on ollut enemmänkin vain koristeena. Aika vähän on tullut istuttua tuossa. Muutenkin harmittaa, kun meidän mahtavan kokoinen ja hyvä terassi on ollut loppujen lopuksi vähemmällä käytöllä kuin koskaan aiempina kesinä. Syy ei ole pelkästään sateissa, vaan siinä että meillä ei ole katosta terassin yllä. Katos on pitänyt rakentaa, mutta koska samalla haaveillaan ihan koko terassin kattavasta lasikatosta ei sitä pientä ole järkeä rakentaa nyt.. Onneksi purjeet ovat kuitenkin antaneet jonkin verran suojaa ja niiden alla voi istuskella tihkusateella.

Tekisi mieli tehdä sellainen kompromissi. Koska todennäköisesti sitä katosta ei tule enää tänä kesänä, eivätkä purjeet ihan riitä suojaksi pitäisikö ostaa terassille sellainen koottava paviljonki? Meillä on ollut yksi parinkymppiä maksanut valkoinen katos, mutta jos hankkisi sellaisen astetta paremman? Ei sellaista hirveän isoa, massiivista ja kallista, vaan sellaisen josta saisi suojan ja johon voisi ripustella vähän valoja? Katos voisi olla jopa musta, jolloin se olisi entistä tunnelmallisempi. Vai sittenkin valkoinen? Vaikka tähän kuvien nurkkauksen päälle? Heräsikö teillä ideoita? Miten teen suojaisan ja tunnelmallisen tilan lämpimiä kesä- ja syysiltoja varten?

Ja hei, jos ehdit jo poistaa sen kyselylinkin näytöltä, tästä pääset siihen. Kysely sulkeutuu tänään, se vie sinulta vain muutaman minuutin, mutta minä saisin siitä todella tärkeää palautetta blogistani! Kaikki palaute käsitellään anonyymisti! Osallistu samalla siellä arvontaan. Ja ei huolta, sen seurauksena ei tule roskapostia :)

4 kommenttia

 1. Kaunis terassi <3 Kyllähän varmaan paviljonki antaisi enemmän suojaa. Musta kuulostaa kyllä hienolta.
  Meillä ei ole vielä edes koko terassia :) Suunnitteluasteella vasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Suojaa tarvitaan ja sillä saa myös tunnelmaa. Tsemppiä sinne terassisuunnitelmiin :)

   Poista
 2. Teille kyllä kävisi molemmat. Ja varmaan lamput ja lyhdyt antaisi valoa mukavasti molemmissa tapauksissa. Ihanat kissankellot:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kissankellot ovat kyllä aivan älyttömän söpöt ♥ Ja kyllä, valosarjoja ja lyhtyjä tunnelmaa tuomaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥