DIY Höyhenmobile

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Tämän päivän postauksen piti olla jotain muuta, mutta en malttanut olla heti kuvaamatta uusinta DIY ideaa. Joten tässäpä inspiraatiota jaettavaksi.

Rakastan höyheniä, niiden kevyttä ja hentoa ilmettä. Olen jo pidempään haaveillut jonkinlaisesta höyhentaulusta tai maalauksesta, joten olin riemuissani kun keksin tämän. Idean sain lasten aarteista, kun he olivat mummolareissulla keränneet kanoilta ja ankoilta tippuneita höyheniä. Onneksi myös lapset innostuivat ideasta ja sain ryhtyä askartelemaan :) Kuoritusta oksanpätkästä, messinkilangasta sekä höyhenistä tulikin kaunis yhdistelmä

Mobile sijoitettiin esikoisen sängyn viereen, nämä kun olivat hänen keräämiään höyheniä. Toisen tytön keräämät sulat odottavat vielä omaa mobilea. Olisinpa mielelläni ottanut tämän sulkakoristeen vaikka oman työpisteeni viereen. Pitänee käydä keräämässä omat höyhenet :)

9 kommenttia

 1. M ä e n k e s t ä !!Aivan ihana ja mikä idea <3 <3 !!!!

  VastaaPoista
 2. Mulla oli kysymys mielessä ennenkuin ehdin postausta lukemaan. Nimittäin mistä noin ihananvärisiä höyheniä saa.Vastaus löytyikin sitten tekstistä. Harmi ettei meillä ole tuollaista mummolaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan nämä ovat niin kauniin värisiäkin. Jospa teillekin jostain löytyy oikean sävyiset :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä kiva idea, joskus sitä välähtää :)

   Poista
 4. Ei hitsi, ihan täydellinen! Minäkin tahon :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥