Yksityiskohtia

tiistai 16. lokakuuta 2012
Nyt kun sohvat muuttuivat täysin valkoisiksi, aloin kaipaamaan vähän lisää lämpimiä sävyjä olkkariin. Joten aloin kaivelemaan kaappeja ja järjestelemään tavaroita. Pöydälle pääsi esineitä, jotka ehkä (?) kestävät myös lasten käsittelyn ja kesällä terassilla ollut pikkujakkara pääsi esille tänne. Ekat koristevalotkin (ne ei ole pelkkiä jouluvaloja ;)) on kaivettu esille mutama päivä sitten. Kyllästyin myös verhojen pidikkeisiin, joten otin ne pois ja verhot on nyt suorana. Okei ne kaipaisi silitystä ja osa vähän uudelleen mitoitusta mutta silti.. :) Aika moni tekstiili meillä on silitystä vailla sillä en pidä siitä hommasta juurikaan..! Olohuoneeseen on tarkoitus hankkia myös pieni jalkalamppu / lukulamppu tuonne isomman sohvan taakse nurkkaan. Illalla saa sitten vielä paremmin tunnelmavalaistusta.


Välillä haluan karsia kaiken turhan tavaran pois, mutta nyt näköjään taas tekee mieli somistaa. Saa nähdä milloin pistän nämä kaikki taas takaisin kaappeihin :)

4 kommenttia

 1. Ihana toi tähti peitto. Mistäköhän se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja se on myös kivan pehmeä :)
   Se on kodin ykkösestä ja silloin niitä sai tuon harmaapohjaisen lisäksi myös mustalla pohjalla. Hintakaan ei päätä huimaa :) Olen hankkinut sen jo vajaa vuosi sitten. Toivottavasti niitä vielä on.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥