Tyttömäinen huone

maanantai 15. lokakuuta 2012
Olohuoneen muutoksen myötä aiemmin hankittu nojatuoli muutti pienemmän tytön huoneeseen. Tuo vähän pehmeyttä tähän tilaan, kun yleensä lattiat lainehtii leluja :) Ja onhan tässä ihana lukea iltasatu. Yleensä syliin tulevat molemmat tytöt ja siinä onkin sitten hyvä rauhoittua yötä varten. 

Tytöille pitäisi ainakin toiseen huoneeseen hankkia pieni pöytä piirtämistä ja muita leikkejä varten. Ja kuten huomaatte, myös matto on ostoslistalla. Mutta en millään löydä mieleistä. En halua mitään perinteistä värikästä kuvioitua lastenhuoneen mattoa. Mieluiten yksivärisen tai hillityillä kuvioilla. Ja sen pitäisi olla ohut ja pysyä paikallaan. Olisiko kenelläkään suosituksia? Matosta tai pöydästä?Täällä ollaan vielä kotosalla toipumassa. Mukavaa viikon jatkoa :)

15 kommenttia

 1. Kyllä siellä on ihana leikkiä <3 Reipasta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiitos samoin sinne! Täällä viikko menee kyllä nyt vuorostaan itsellä sairastaessa..

   Poista
 2. Meinasinkin päivällä laittaa viestiä, että myisitkö Jennylundin, mutta se on näemmä paremmassa käytössä :) Miten olisi sellainen Ikean lack pöytä, meillä saattaisi olla sellainen ylimääräinen ;) Jos menet sinne Haaparantaan niin poikkeappas kaupassa nimeltä Rusta, siellä on kivoja mattoja ja edullisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Joo se sai uuden käyttötarkoituksen :)
   Ikean lack olis siinä mielessä hyvä, ettei haittaa vaikka siihen vähän piirteleekin :)
   Hyvä kun muistutit tuosta Rustasta! En ole koskaan käynyt siellä, mutta seuraavalla Haaparannan reissulla pitää kyllä käydä siellä.

   Poista
 3. Ihana töpsyttelijä mallina :)
  Toipumista!

  VastaaPoista
 4. Kaunis huone! Mielenkiinnolla odotan mattoideoita. Meillä myös tytön huoneesta puuttuu matto (ja verhot ja ja..). Hankalaa löytää sopivaa ja itse etsin myös juuri noilla kriteereillä. Lasten pöytä tehtiin itse liimapuulevystä, aikaa meni n. puoli tuntia ja tuli sitten juuri sen kokoinen, kun haluttiin. Jos huoneeseen mahtuu, pöytä voisi olla hieman reilumpi, sellainen, että esim. syntymäpäiville siihen saisi muutamalle lapselle tehtyä oman kattauksen :)

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Tuo onkin hyvä idea, että tekisi sellaisen johon mahtuisi useampi ympärille! Ja tuo itse tekeminenkin on käynyt mielessä, olisi vaan aikaa. Täytyypä nyt miettiä tuota!

   Poista
 5. Mattovinkkiä: jotain tiettyä en osaa ehdottaa, mutta yksivärinen siis(pinkki tai miksei valkoinenkin?) ja PEHMEÄ, sellainen nukkamatoksikohan niitä sanotaan joissa on niitä langanpätkiä :) vähän niinkuin ryijy?? Ihana heittää kuperkeikkaa ja leikkiä lattialeikkejä kun on pehmoinen alusta :) Meillä ehkä siksi olohuone on suosittu leikkiTANNER. Lack-pöytä löytyy leikkihuoneesta ja toimii toistaiseksi hyvin, tekeillä omaan huoneeseen pöytä liimapuulevystä ja Ikean Malm -yöpöydästä. Saapa nähdä milloin valmistuu, kun näillä projekteilla on taipumus aina vähän venähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuosta matosta ajattelin, että nimenomaan ei olisi nyt nukkamatto kun meillä niitä niin paljon löytyy. Mutta mites ne pikkuautot kulkee siinä nukkamatolla? ;) Lack-pöytä olis tosi hyvä kun on niin halpakin! Meillähän on sellanen olkkarissakin lamppupöytänä.
   Hei tuo pöytäprojekti kuulostaa hyvältä! Tosi hyvä idea! Kun ei ota stressiä valmistumisesta niin ei se venyminenkään haittaa.. :)

   Poista
  2. Niille pikkuautoille toki vähän huono alusta, mut sellaiselle poikamaiselle riehumiselle ja painimiselle oikein hyvä. Pikkulegot sinne myös tahtoo hukkua. Lisäksi niistä saa ihan mahtavia ryömimisputkia, kun ne pysyy rullalla... Että sellaista meininkiä meillä. Onneksi on nuo Fatboyt, joihin sitten käperrytään levähtelemään ja lukemaan piiitkiksi ajoiksi :)

   Poista
  3. Hei!
   Meillä on talo rakenteilla ja olen kans miettinyt mattoja lapsille! Kempeleestä löytyy paikka jotka kutovat mattoja omalla valisemilla värellä ja koolla! Niiltä löytyy nettisivutkin ja siellä on valmiiden mattojen hinnatkin! Itse ajattelin teettää sellä lapsosille matot kun mieleisiä ei ole mistään löytynyt ja räsymatot on siitä hyviä, että ne saa itse pestyä! Tässä siis yksi idea!

   Poista
  4. No hei vaan! Mikäs tämän paikan nimi on niin voisin vilkaista niitä nettisivuja? :) Ja räsymatot on hyviä!

   Poista
 6. Laita gogleen vaan kempeleen mattokutomo niin sillä pitäis löytyä!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥