Kuivausrumpu?

keskiviikko 24. lokakuuta 2012
Sisustuksesta, kauniista esineistä, tekstiileistä ja käsitöistä nyt tällaiseen arkisempaan aiheeseen.
Olisiko kenelläkään suosituksia kuivausrummuksi? Tai vinkkejä rummun valintaan? Tällä hetkellä tuntuu, että kuivausrumpu helpottaisi arkea ihan mielettömän paljon. Menee tuon pyykin kuivaamiseen niin paljon aikaa ja ennenkaikkea tilaa, jota ei liiaksi ole..! Näin ensisijaisesti tulee mieleen hankkia samanmerkkinen pesukoneen kanssa. Meillä on LG:n pesukone ja olen kyllä ollut tyytyväinen toimintaan ja pesutuloksiin. Mitkä ovat teidän suositukset?LG RC7064A5Z 7 kg Kuivausrumpu
Kuva Prisma

17 kommenttia

 1. Meillä on Candy ja se on karvalakkimalli. Eli ihan ok peruslaite. Mutta varmasti on tehokkaampiakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää kuitenkin, että sekin merkki pelittää :)

   Poista
 2. Merkkivinkkejä en osaa antaa, mutta suosittelen kuivuria todella lämpimästi! Se pitäisi olla lapsiperheissä pakollinen!! Kaikki lakanapyykki ja pyyhkeet kuivuvat hetkessä ja ovat "suoria" ja ihanan nukattomia!! Tykkään ihan täysillä!
  Sieltä kuivurista sitten viikkaat kaikki suoraan kaappiin, niin jää se naruille virittely ja kuivaustelineiden siirtely historiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti kiitos! Tämä pitäisi näyttää kaikille. Varsinkin tuo osio missä sanot että sen pitäisi olla lapsiperheissä pakollinen! Joo olis kyllä pitänyt ajat sitten hommata kuivausrumpu! Ehkäpä joulupukki viimeistään toisi?

   Poista
 3. Meillä on ollut Mielen novotronic kuivausrumpu pari vuotta. En luopuisi siitä mistään hinnasta. Miten tulinkaan ennen toimeen ilman sitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, miten sitä tulee toimeen? No ihan älyttömällä pyykkien siirtelyllä ja hermojen menetyksellä.. Kiitos sinullekin kommentista!

   Poista
 4. Ei mullakaan merkkivinkkiä ole antaa, mutta kommenttia haluan kuitenkin laittaa. Eli meilläkin kuivausrumpu on ihan ehdottoman tärkeä juttu. Mies aikoinaan sanoi(pilke silmäkulmassa tietty), että muuttaa mun luokse ainoastaan jos hänen kuivausrumpukin saa muuttaa:) Oli hoksannut tuon elämää helpottavan masiinan kauan ennen minua. Nyt on miehen ja kuivausrummun kanssa elelty jo vuoskaudet yhdessä, ja tyytyvaisiä ollaan kaikin puolin. Kiva kyllä kuulla noista vinkkauksista, koska ajateltiin veronpalautuksilla ostaa uudet pesukone ja kuivausrumpu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! Kyllä te jotkut olette viisastuneet jo hyvissä ajoin! Itse on pitänyt toki kantapään kautta tämäkin homma kokea. Ja ehkä vielä vähän aikaa koetaan lisää, kunhan saa sen kuivausrummun hommattua ja tilan järjestettyä sille.. Mut kyllä se päätös on nyt tehty, että sellanen tulee meille jossain vaiheessa. Mielellään tietenki mahdollisimman pian :)

   Poista
 5. Me oltiin kesä ilman kuivausrumpua kun edellinen meni rikki... Rikki mennyt rumpu oli LG. Kesti aktiivisessa käytössä 6 vuotta ja toimi ihan hyvin. Nyt ostettiin muistaakseni Electroluxin rumpu lämpöpumppu tekniikalla eli kuluttaa kuulemma vähemmän energiaa ja huone ei kuumene niin paljon kun kone on käytössä. Maailman ihanin vehe tuo kuivuri on! Jos ois ollu enemmän rahaa niin oisin ostanu Mielen. Ne kuuluvat kestävän tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsinpäs nyt viimein vastaamaan tähänkin. Okei hyvä tietää että LG toimii mutta siis parempiakin löytyy! Niin ja tosiaan en ole yhtään vielä perehtynyt siihen, minkälainen tekniikka siinä pitäis olla että on hyvä. Tuota huoneen lämpenemistä en oo osannu edes ajatella! Tässähän pitää nyt alkaa perehtymään näihin asioihin :) Kiitti!

   Poista
 6. Meille hankittiin vuosi sitten kuivausrumpu ja ilman en tule enään toimeen. Kuivaan siinä lähes tulkoon kaiken pyykin. Merkkinä Miele, ostettiin Prismasta ja hyvin kuivaa. Asumme 60- luvulla rakennetussa talossa jossa ei ole kodinhoitohuonetta, luovalla suunnittelulla saatiin järjestettyä tila rummulle.

  Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin kommentista! Kyllähän tämä alkaa tuntua jo aika hassulta, ettei meillä vieläkään oikeasti ole kuivausrumpua. Olette kaikki saaneet minut vakuutettua asiasta! Miele on saanut kannatusta. Täytyykin aloittaa kartoitus. Ja prismastahan voisi ostaa silloin kun on kanta-asiakaspäivät niin saisi vielä himpun verran edullisemminkin!

   Poista
 7. Moro! Meillä on siemensin ja oon ollu todella tyytyväinen. Ihan ehdoton värkki lapsiperheen kotiin! :) Pyyhkeet on aina niin ihanan pehmeitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo onkin hyvä kuulla, että pyykit ovat pehmeitä kuivauksen jälkeen. Ehdoton kapistus se taitaa olla! Sitä olen miettinyt, että kuluvatko vaatteet kuivurissa?

   Poista
  2. No se onkin se ikävin puoli. Halppisvaatteet ainakin kuluu ja esim. tytön vaatteista sen huomaa parhaiten kun värit haalenee. Mun vaatteet ovat suurimmaksi osaksi mustia niin niistä ei huomaa. Mutta välillä oon kuivatellu neidin vaatteita telineessä ja en tiedä onko se vähentänyt ollenkaan vaatteiden kulumista. Kyllä uskon että vaatteiden laadulla on tässä suuri merkitys.

   Poista
 8. Liputan myös ehdottomasti kuivausrummun puolesta! :) Vaikka en sinne kaikkia vaatteita uskalla laittaakaan, niin helpottaa silti elämää kummasti. Meillä on Electroluxin pesutorni ja oon ollut tosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos liputuksesta! Juuri kirjoitinkin tuohon edelliseen kommenttiin, että olen miettinyt juurikin sitä vaatteiden kestävyyttä. Mutta eipä tuo ole paha, jos jotkut onkin kuivumassa naruilla kun ei sitä kaikkea tarvitse sinne ripustaa! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥