Viikonloppufiilis

lauantai 20. lokakuuta 2012
Me ollaan tänään palattu mummolareissulta ja mulla on huomenna töitä, mutta ollaan päästy tässä muutamassa tunnissa kivaan lauantaipäivän tunnelmaan. Perhe on kotona ja kaikki on iloisia ja onnellisia ♥

Mikä teillä tekee sen viikonloppufiiliksen? Mitkä on teidän vapaapäivien ehdottomat jutut, mitkä saa kaikki irtautumaan arjesta? 

Meillä syötiin tänään pizzaa. Yleensä aina teen pizzapohjan itse, mutta nyt mentiin helpoimman kautta ja käytettiin valmista pohjaa suoraan kaupan pakastealtaasta..! :) Voihan sitä joskus vähän oikoa..? Ja ruuan kanssa lasillinen punaviiniä.

Olohuone on täyttynyt hyvästä musiikista ja lasten leikeistä. Rakennettiin hassunkurinen legotalo. Takassa on tulet ja kynttilät on sytytetty. Nämä jutut tekee meillä sen viikonloppufiiliksen. Ja seuraavaksi kai sitten saunaan ♥ 
12 kommenttia

 1. Ihanat lauantaitouhut!!
  Kyllä viikonlopun kohokohdat ovat rauhassa tehty ruoka, hyvä juoma, aikaa olla läheisten ja ystävien kanssa ja puuhata rauhassa omia harrasteita, lenkkeillä koiran kanssa jne.
  Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin se kiireettömyys! Ihanaa illanjatkoa sinnekin :)

   Poista
 2. Mukavalta kuulostaa teidän viikonloppu :)

  Kyllä se lähtee siitä, että koko oma pieni perhe on koossa <3 ilman kelloon katsomista nautitaan hyvästä ruoasta, ulkoilmasta, tuikuista, lyhdyistä, leffoista ja saunomisesta. Aina niin perus, mutta ikinä tuohon ei kyllästy :)

  Ihanaa lauantai iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa illanjatkoa sinnekin! :) Perus on aina hyvä!

   Poista
 3. Oi miten ihanaa tunnelmaa!
  Meillä viikonlopun fiiliksen tuo se, että ruokaa valmistetaan pitkään ja harkiten, kaikki osallistuu (paitsi mieheni) ;-D
  Ja se kiireettömyys, ja tunnelma!
  Hyvää lauantai-illan jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Näiden pienten kanssa se pitkän kaavan mukaan kokkailu on vähän haastavaa, mutta kyllä sitäkin aina välillä yritetään ;) Mukavaa illanjatkoa sinnekin!

   Poista
 4. Meillä viikonloppufiilis tulee lauantaipäivän aherruksesta ja illan saunomisesta. Niiden kontrastista. Päivällä tehdään piha- ja sisätöitä ja illalla rentoudutaan. Hyvää ruokaa ja juomaa. Ok, ja viikonloppuisin isä hoitaa vauvan yöt ja aamut ja äiti kääntää aamulla vain rennosti kylkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on aina vuoroteltu öisin, kun lapset ovat olleet vielä yöherääjiä. Ja nyt sitten kun lapset jo pääsääntöisesti nukkuvat yönsä läpi, vuorotellaan aamuissa :)

   Poista
 5. Viikonloppufiilis syntyy yhdessäolosta ja tavallisista touhuista ilman kiirettä ja stressiä. Juuri niin kuin kuvaat :). Kauniit sivut sinulla.

  VastaaPoista
 6. Viikonloppufiilis syntyy meillä irtokarkeista, suunnittelemattomuudesta ja hömppäohjelmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä, irtokarkkeja pitää olla ehdottomasti! Ja suklaata :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥