Hetkiä

lauantai 27. lokakuuta 2012

Mies oli tähän päivään asti työreissulla ja me tyttöjen kanssa pyöritimme arkea. Ohjelmassa oli siis aikaisia aamuja, pari vapaapäivää, töitä, päivähoitoa, kotihommia, leikkejä, ulkoilua, ensilumi, leivontaa ja siivoiluja. 2,5-vuotiaan uhma on tällä viikolla myös nostanut päätään kiitettävästi, joten se on tuonut vähän lisähaastetta. Onneksi nyt on vapaapäivien vuoro ja koko perhe on taas koolla.
Rentoa viikonloppua kaikille muillekin!

Tässä siis arjen pieniä suuria hetkiä viime päiviltä kuvien muodossa ♥
Kuvat ovat vapaapäiviltä. Työpäivien jälkeen ei jaksanut tarttua kameraan kovinkaan monesti.

Vielä vähän uniset tytöt pikku kakkosta seuraamassa.
Näillä aloitetaan päivä


Minun lempimuki täynnä kahviaAuringon paiste

Lapset päiväunilla, minä tauolla

Maailman paras suklaakakku. Oikeasti. Ja vielä nautittuna ihanan ystävän kanssa!

Voi tätä iloa!


Takan lämmittelyä

10 kommenttia

 1. Ihania ja herkkiä kuvia <3 Neuvolatäti totesi 1-vuotis neuvolassa, että meidän neidillä on selkeästi varhaisiän uhma. Ja kyllä se onkin vauhdikas. Meillä on kaikissa laatikoissa ja ovissa lapsilukot, että tavarat pysyy paikoillaan. Välittömästi jos hän ei saa huomiota esim. kun laitan ruokaa, niin alkaa "kosto-toimenpide" eli jotain pahuutta pitää tehdä huomion saamiseksi. Kosto kuulostaa ehkä aika radikaalilta, mutta siltä se välissä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo meidän esikoinen oli myös kova laatikoiden purkaja.. Me poistettiin keittiön vetolaatikoista kahvat ja se tepsi. Ja lukkoja on joissain ovissa. Tämä toinen ei ole ollut niin kova penkomaan laatikoita. Mutta kylläkin sitten aina roikkuu jaloissa kun yritän laittaa ruokaa. Ja kyllä se tuntuu välillä ihan ilkeydeltä kun tiputetaan vaatekaapista vaatteet lattialle tms.. Nyt sitten tämä uusi uhmakausi on jo ihan toista luokkaa. Mutta eiköhän se siitä! Tsemppiä sinne!

   Poista
 2. Ihana kuvapläjäys! <3 hyväntuulista arkea. :)

  VastaaPoista
 3. Voimia arkeen ja vapaaseenkin, tsemppiä pienten neitien kasvukipuihin!

  VastaaPoista
 4. Ihania aitoja kuvia, ikävä sen kuin kasvaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ♥ Pitää nyt suunnitella millon sitä tullaan. Mulla vaan on nyt tosi monta viikonloppua putkeen töitä, joten katsotaan..

   Poista
 5. Ihania kuvia! :) Tunnistin kuvasta tutut saappaat, minulla on hyvin samantyyppiset, elleivät jopa samat. Ovatko kenties Blanco-merkkiset (ei Bianco vaan Blanco)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Blancot on nämäkin eli eiköhän ne samat sitte ole! :) Sama kenkämaku siis :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥