Korut kiertoon

keskiviikko 10. lokakuuta 2012
Se tunne kun iskee tarve tuunata jotakin, on oikein kiva :)
Se iski taas tänä iltana ja kohteeksi pääsi käyttämättömänä olleet rihkamat. 
Päädyin sitten tekemään näistä kynttilämansetteja, vaikka mielessä oli myös tyynyn koristelu. No nämä kynttiläjutut on ehkä vähän käytännöllisempiä, vaikka ihan omaksi iloksi ja oman maun mukaan :)

Nuo kynttilöissä kiinni olevat bling bling koristeet ovat habitaren tuliaisia. Kaverini keksikin silloin, että samalla tavalla voisi käyttää myös vanhoja korviksia! Niinpä, sillä noissa on sellaiset piikit kiinnitystä varten.Vasemman puoleisessa kynttilässä on viime vuonna tekemäni mansetti muovikristalleista.


Alla olevissa kynttilöissä on sitten helminauhoista tehty mansetteja.
Vasemman puoleisen tein purkamalla kaulakorun ja pujottamalla helmiä rautalankaan. Helmiä jäi vielä kivasti ylikin, joten niistä voisi taikoa vielä jotain. Oikeanpuoleinen on sitten vain kaulakoru kiepautettuna tuikkukuppiin.


Ja vielä viimeinen setti. Tässä asetelmassa ison kynttilän ympärillä on rautalankaan kiedottua helminauhaa mansettina ja loput nauhasta on sitten vain tuossa vadilla. Tällaista tänä iltana. Päivällä maalasin vanhoja valokuvakehyksiä mustiksi huonolla menestyksellä. Hätäisesti lasten kanssa toteuttuna lopputulos oli sitten valuvaa maalia.. No eipä se mitään, sillä ne kehykset olikin vain käyttämättömänä laatikossa. Tarkoitus vaan olisi tehdä kehysasetelma makkariin mustista kehyksistä, mutta katsotaan millon se projekti saa sitten aikaa.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!
Me jatkamme kotona oleilua koko viikon ♥

p.s. Aivan kauhean keltaisia nämä kuvat..

6 kommenttia

 1. Kauniita ja varmasti vielä ihanampia kun elävän liekin varjo ja valo osuu niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri tässä testaan tulosta ja kyllähän näyttää kivalta kynttilänvalossa :)

   Poista
 2. Aivan ihania, varsinkin omaan makuuni nuo ensimmäisen kuvan koristeet. :) Hauska idea murunen. <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥