Aarteita

sunnuntai 27. syyskuuta 2015


 

Heipä hei! Aika mahtava viikonloppu alkaa olla takanapäin. Nyt on ladattu akut pitkäksi aikaa (vaikka tällä hetkellä vähän väsyttääkin), kun vietimme ystävien kanssa viikonlopun pääkaupungissa. Tapasimme myös lukioaikaisen ystävämme ja kyyneleitähän siinä valutettiin Stockmannin kellon alla ♥ Toinen ystävä, jonka tapasin kertoi puolestaan ihanaakin ihanempia uutisia ♥ On tämä elämä ja kaikki siihen kuuluvat ihmiset suuri rikkaus. Ihmiset ovat niitä oikeita aarteita. 

Myös kaikenlaiset pienet muistot ovat aarteita, kuten esimerkiksi edellisen postauksen 20 vuotta vanha Dubain tuliainen. Meillä tytöt askartelevat paljon ja heidän huoneessa on aina askarteluvälineet esillä. Siinä syntyy aika paljon paperisilppua lattialle, mutta monta kertaa viikossa minä saan myös ihania lahjoja ♥ Niitä viedään sitten talteen minun työpöydälle ja osa jää esille. Ostin joku aika sitten Kaira Housesta tuon pienen lasisen vitriinilippaan, joka on omiaan näille ihanille tuotoksille. Kaunis sulka on äitini minulle antama ja kivet ovat lasten keräämiä aarrekiviä. Paperipaino on lahja siskoltani. 

Nyt siis uudella energialla kohti uutta viikkoa! Matka kotiin taittuu junassa viaplayta kuluttaen. Laatuaikaa tämäkin, kai? ;)

Mitä teille kuuluu? ♥

4 kommenttia

 1. Lasten tekemät aarteen ovat ihania! Mullakin kaapit notkuu niitä. Ihana katsoa niitä myöhemmin, kun lapset ovat jo isoja :) Täällä on käyty kirppiksellä ja kotitöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niitä on hauska katsella sitten myöhemmin :)

   Poista
 2. Minulla on jo kymmenen vuotta vanha kirjanmerkki, tyttären askatelema paperinen kuningatar ollut käytössä. Aina tulee hymy huulille, kun sitä katson:) Nämä aarteet ovat parhaita.
  Eikös olisi hyvä, jos välillä olisi se kolmipäiväinen viikonloppu! Yksi päivä olisi viikonlopusta toipumiseen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kyllä sellainen kolmipäiväinen olisi ollut nyt ainakin paikallaan :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥