Eilinen haaveilu todeksi

lauantai 1. elokuuta 2015

Eilisessä postauksessa haaveilin paviljongista. Tunnelmallisesta paikasta loppukesän ja syksyn iltoja varten. Mainitsin näistä haaveista ohimennen myös miehelle. Tosin en ensimmäistä kertaa, mutta kuitenkin, kunhan vain mainitsin. Näköjään sitä kannattaa puhua näitä mietteitään joskus myös ääneen, sillä mies kävi hankkimassa meille paviljongin! Toisin sanoen, taisi nähdä tilaisuutensa tulleen, näin pääsee ilman katoksen rakentamista ;) Eipä siinä, kyllä minäkin vietän loppuloman mieluummin katoksen alla kuin taas rakentaen jotakin. Ehkä ensi kesänä sitten..? 

No, tässä postauksessa ei kuitenkaan nähdä vielä sitä katosta, sillä tänään sisustan sen ihanaksi! Sitten illan hämärtyessä otan kuvat ja ehkäpä sunnuntaina saatte nähdä minkälainen paviljonki valittiin :) 

Kuvissa siis kesäkukkasia ja tänä kesänä tehty terassin reuna-alue. Etupihalla meillä on ollut tuollainen valtava rungollinen hortensia. On kyllä kestänyt hyvin tuolla suojaisassa paikassa. Vähän mietityttää, minkä aikaa se pysyy vielä hyvänä. Onko muilla siitä kokemusta? Pitääkö vain toivoa mahdollisimman pitkää selviytymistä vai pitääkö jossain vaiheessa napata runko poikki ja tuo upea kukinto maljakkoon?

Mukavaa viikonloppua ♥

5 kommenttia

 1. Hommasitteko puisen paviljongin vai millaisen? Ootko nähnyt meidän paviljonkia, blogissa kuvia siitä. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metallirunkoisen. Näin kuvia teidän oleskelualueesta paviljongin alla, siinä olikin kauniit sävyt. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin :)

   Poista
 2. Vitsi,t sulla kävi helposti toiveen toteutuminen:) Meillä saa kyllä puhua ja puhua ideoita ääneen ja mies vaan tuumaa, että katotaan. Nyt olen kovasti puhumalla saamassa kyllä läpi yhtä remppahommaa, jonka tosin itse toteutan, mutta haluan myös miehen hyväksynnän, tietty. Pitää tulla huomenna kurkkiin sun paviljonkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä kävi tavallaan helposti ja tavallaan se vei pitkään. Hyvä kompromissi ja molempien mieleen :)

   Poista
 3. Minäkin jään odottelemaan kuvia paviljongista, ne on kyl kauniita :) Meillä mies on sellaisesta puhunut mutta jäänyt vaan puheeksi.. tuntuu että istuskelu- yms. paikkoja meillä on riittämiin, joten ei ole "oikeaa" tarvetta paviljongille. En muistaakseen aiemmin kommentoinut mitään,mutta ihana se teidän uusi iso terassin pöytä!! Kirjoitukset on tullut kyllä luettua,mutta kesällä on kommentointi jäänyt..
  T. Taika

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥