Uutta nostetta

tiistai 23. syyskuuta 2014

IMG_1552%20%28853x1280%29.jpg



Hei vaan! Viikko blogihiljaisuutta takana ja tuntuu hassulta. Hyvältä oikeastaan, sillä inspiraatio on ollut vähän kateissa viime aikoina. Mutta jo viikon hiljaisuus sai aikaiseksi vähän lisää virtaa ja eiköhän sitä taas tästä nousta :)



Ainakin pari juttua saa aikaan uutta nostetta, sillä huomaattekos että nämä (minun suosimat) pystykuvat näkyvät nyt tällä tavalla suurempana? Minä ainakin tykkään! Siinä on tietenkin toisena puolena se, ettei kuvaa heti hahmota välttämättä kokonaan mutta itse pidän enemmän tästä kuin liian pienestä kuvasta.



Ja toinen inspiraation kasvattaja on se, että sain Canonilta testattavaksi EOS 70D järjestelmäkameran. Kiitosta sinne Canonin suunnalle! :) Kamera saapui jo perjantaina, mutta vasta nyt ehdin aloittaa siihen perehtymisen. Täytyy kyllä sanoa, että jo näin pienen testailun jälkeen on ilmassa kamerakuumetta.. :) Apua. Ehkä joulupukki tuo uuden kameran sitten?



IMG_1559%20%28881x1280%29.jpg



Blogihiljaisuus johtui osaksi tietenkin kiireisestä lapsiperhearjesta, osaksi ihanista rakkaista ystävistä jotka vierailivat meillä viikonloppuna ja osaksi wifi-ongelmista. On se vaan hassua, että tähän internetin ihmeelliseen maailmaan koukuttuu ja heti tulee hankaluuksia kun se ei toimi oikein. Toki tehdäänhän siellä ihan tärkeitäkin juttuja, kuten maksetaan laskuja ja käydään tärkeitä sähköpostikeskusteluja, mutta on se vain iso juttu tuo netti :) Mutta olinhan niin velho, että osasin ihan itse muuttaa modeemin reitittäväksi, joten homman pitäisi taas toimia ongelmitta.



Mutta myönnän, että teki ihan hyvää kun ei ihan joka hetki päässytkään instagramiin tai facebookiin.



IMG_1564%20%28719x1280%29.jpg



Minä jatkan täällä tätä perusarkea, mutta myös yritän opetella tämän kameran käyttöä. Kuullaan taas! Mukavaa syksyistä ja ehkä jopa lumista (?) viikkoa! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥