Kauris

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Söpöt eläinkuosit ovat tuskin jääneet yhdeltäkään sisustajalta huomaamatta. Trendin synnyttyä niitä on alkanut löytyä usealta valmistajalta. Pelkästään eilen pitelin käsissäni kolmea erilaista sarvipäätyynyä. Kaikki olivat aivan ihania, mutta olin jo päättänyt hankkia juuri nämä tyynynpäälliset. Ja ovat kyllä täydelliset ♥

athome_1925%20%28924x1280%29.jpg

Tyynynpäälliset ovat paikasta, joka yllättää monesti tuotteillaan. Nimittäin Halpa-Hallista. Tyynynpäällisen pinta on ihanan pehmeä ja vähän sellainen liukas, joka tekee näistä oikein miellyttävän tuntuiset. Lisäksi uudet sisätyynyt tekevät näistä nyt talon muhkeimmat tyynyt :)

athome_1929%20%281280x719%29.jpg

Kaupungilla olin vauvani kanssa emmekä pitäneet mitään kiirettä. Söimme ravintolassa siskoni ja hänen ystävänsä kanssa. Kaikilla oli pienet lapset mukana ja taisimme pitää pienen konsertin siinä lähtiessä. Kaikki pienokaiset väsähtivät samaan aikaan, mutta onneksi silloin olikin jo lähtö käsillä :)

Kävimme tekemässä hankintoja eteisen muutosprojektiin ja ainakin omasta mielestäni eteisestä on tulossa tosi kiva..! Instagramin puolella jo pieni vihje yhdestä jutusta, mutta saa nähdä saanko vielä tänään valmista. Pitää nimittäin käydä tekemässä yksi pieni reklamaatio ja toivottavasti saan uutta tilalle että eteinen valmistuu.

athome_1933%20%28782x1280%29.jpg

Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne kaikille blogissani vieraileville! Jättäkäähän viestiä jos ehditte, siihen tarvitaan vain nimi tai nimimerkki ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥