Canon EOS 70D ja lapsikuvaus

perjantai 26. syyskuuta 2014

Pääsin vasta pari päivää sitten aloittamaan lainakameran testailun ja olen kyllä vakuuttunut siitä, että jossain vaiheessa on uuden kameran hankinta edessä. Yksi vaikeimmista aiheista minulle on ollut lasten kuvaaminen. Miten saada tarkkoja ja samaan aikaan oikealla tavalla valottuneita kuvia, joissa on luonnolliset värit ja todellisen tuntuinen kuva. Ilman, että lapsen on pitänyt pysyä paikallaan pitempään kuin nanosekunnin.



Siinä on tietenkin monta vaatimusta, mutta kyllä tämä 70D täyttää ne helposti. Sain paljon hyviä ja onnistuneita kuvia ja nyt vaikeus onkin vaihtunut siihen, että miten valitaan ne parhaat otokset tuolta melkein 300 kuvan joukosta. Jep, vähän innostuin.



IMG_1715%20%281280x853%29.jpg



IMG_1768%20%281280x1259%29.jpg



Valitsin teille kaksi kuvaa nähtäväksi. En ole hirveästi tottunut julkaisemaan lasteni kuvia edes Facebookissa, sillä en oikein ole varma miten siihen suhtaudun. Eihän minunkaan lapsuuskuvia ole ripoteltu internetin ihmeelliseen maailmaan ja miltä minusta nyt tuntuisi jos niin olisi tehty..?



Kuvauspaikkana oli meidän oma makuuhuone ja kuvat otettiin sängynpeitteen päällä ja valkoista seinää vasten. Luhdan Pilvi päiväpeite olikin tähän tosi hyvä rekvisiitta, sillä siinä on pehmeä ja samaan aikaan valoa mukavasti heijastava pinta. Valaistuksena on ainoastaan luonnonvalo ja silti kuvaaminen oli helppoa. Olin niin iloinen, että nämä kuvat onnistuivat täydellisesti! Ja nämä kaksi kuvaa ovat vain pieni pintaraapaisu kuviin :)



Näiden kuvien myötä, ihanaa viikonloppua! Minulle se tietää pientä eteisprojektia ja lisää kuvausharjoituksia!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥