Pieni blogi-info

maanantai 8. syyskuuta 2014

Ajattelin tehdä tällaisen ihan pienen infon teille blogissani vierailijoille :)



_MG_0739%20%281280x852%29.jpg



Kommenttien jättäminen on helppoa. Jos kommenttikenttä ei heti avaudu postauksen päätteeksi, klikkaa vain tuota oranssia tekstiä "kommentoi" tai siinä voi lukea myös esimerkiksi "2 kommenttia" (sen mukaan montako kommenttia artikkeli on jo saanut). Kommentoidaksesi tarvitsee sinun jättää vain nimi tai itse keksimäsi nimimerkki. Mitään muuta ei tarvita!



ohje3.jpg



Jos haluat, että minun vastaukseni tulee sinulle sähköpostiin täytä sille varattu kenttä ja ruksita kommenttikentän alapuolelta oikea vaihtoehto. Näin sinun ei tarvitse erikseen käydä kurkkimassa, joko olen kenties vastannut sinulle :) Samasta kohdasta voi tilata myös ilmoitukset uusista blogiartikkeleista sähköpostiin.



Suurimmalle osalle tämä on ihan tuttua, mutta blogissani varmasti vierailee myös teitä joille blogimaailma ei ole vielä tuttu. Ja koska kommentit ovat tämän bloggaamisen suola, halusin muistuttaa miten helppoa kommentointi on :)



Sitten tuolla sivussa on linkkejä erilaisiin seurantatapoihin. Blogini Styleroom -sivuja kannattaa käydä kurkkimassa, siellä on ihan oma maailma mahtavia sisustusideoita!



Sivussa on myös linkki blogini toiselle sivulle, jonne olen koonnut DIY-jutut ja erilaiset ideat joita myös te lukijat voitte hyödyntää! Niitä ei siten tarvitse yrittää löytää muiden postausten joukosta :)



IMG_0535%20%281280x853%29.jpg



Mukavia lukuhetkiä! Ilahdun kaikista kommenteista! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥