Sisustusta pikkurahalla

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Pikkurahalla sisustaminen voi olla hankalaa, jos on tarkoitus hankkia jotain tiettyä. Mutta kun käyttää mielikuvitusta ja vähän aikaa, voi onnistua vaikka missä. Minun viimeisin onnistuminen tuli sängynpäädyssä ja tyynyissä, mutta tässä muutama esimerkki mitä kaikkea voi tehdä.



IMG_5180.jpg



Yllä olevassa kuvassa näkyy kaksi asiaa. Huutokaupoissa kannattaa vierailla, sillä niistä voi tehdä todellisia löytöjä. Kuvan keltainen maljakko on huutokaupasta muutaman vuoden takaa. En edelleenkään tiedä, mikä maljakon alkuperä on mutta se muistuttaa Kaj Franckin tuotantoa. Yhtä todennäköisesti se saattaa olla vaikka ulkomaista lasia, mutta kaunis se joka tapauksessa on.



Maljakon takana näkyy tämä tyyny, jonka olen tehnyt vanhasta Marimekon Jokapoika -paidasta. Tällaisia voi tehdä siis miehen vanhoista tai kirppareilta löytyvistä kauluspaidoista.



IMG_5183.jpg



Kirpputoreilla kiertäminen on välillä turhaa ja välillä palkitsevaa. Käyttekö te muuten kirppareilla etsien jotain tiettyä, vai siinä toivossa että jotain löytyy? Itse käyn vain satunnaisesti ja ihan vain siinä toivossa, että teen löytöjä. Alla oleva kuparinen perinteinen riippuva ruukku on kirppislöytö useamman kuukauden takaa.



IMG_5186.jpg



Kirpparilta löyty myös tämä vanha kynttilän jalka. Alkuperäinen väritys oli terrakotta ja sellaisenaankin hieno,  mutta päätin silloin päivittää ilmeen mustaksi.



IMG_5187.jpg



Viimeisin kirpparilöytö on parin päivän takaa, kun mukaan lähti tällainen sisustustakka viidellä eurolla. Tätä voisi käyttää myös sisällä, mutta lähinnä ajattelin tätä ulos kesäksi/syksyksi.



IMG_5170.jpg



Lipaston päälle olen laittanut tauluja ja kuvia asetelmaksi. Tekstitaulut olivat ennen vihreät, mutta spraymaalilla niistä tuli mustat ja tekstit olen kirjoittanut tuohon akryylimaalilla. Tässä kuvassa pinta näyttää tosi aaltoilevalta, luonnossa ei onneksi näytä tällaiselta. Keskellä alhaalla on kehystetty kortti.



IMG_5176.jpg



Sitten kirppareiden ja diy-juttujen lisäksi on myös poistopisteet :) Nämä kotiutin Kodin ykkösen poistopisteestä ja hintaa oli hurjat 50 senttiä kappale. Tarkoitus olisi hankkia värikäs tyynykokoelma olohuoneeseen ja näistä oli hyvä aloittaa :)



IMG_5178.jpg



Ja eikös sitä mielikuvituksella ja pikkurahalla saa sitä persoonallisuutta sisustukseen? :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥