Kotikirjastossa

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kiitos kommenteista edelliseen! :)



Täällä nautitaan tänään päivänvalosta! Ei edes aurinko paista, mutta niin ihanaa huomata miten paljon valon määrä on taas lisääntynyt. Nyt on taas kuvaajien aika nousta horroksesta :) Myös tällaisten kotikuvaajien :)



IMG_5200.jpg



Mua jo itseänikin huvittaa tämä vimma vaihtaa järjestystä jatkuvasti.. Ei ole edes edellinen sisustus valmis kun jo pitää hakea uutta :) Koskee siis ihan joka huonetta meidän talossa. Mutta kai sieltä löytyy muitakin yhtä innokkaita? No tosiaan tämän uuden tilan kanssa on vielä kokonaan hakusessa se lopullinen ilme ja se saa hakeakin ilmettään rauhassa. Ja myös sitä käyttötarkoitusta. Väriä haluan tuoda tänne lisää, ehkä jotain mustaakin, verhot pitää lisätä ja kattovalaisin hommata. Ja vielä se bestå -kokonaisuus tänne saapuu tuon expeditin tilalle, saa vain nähdä mille seinälle se päätyy. On ollut nyt niin paljon menoja, että odotetaan vähän lisää niitä tuloja ennen kuin bestå kotiutetaan.



IMG_5202.jpg



Tästä taitaa kuitenkin tulla harrastushuoneen lisäksi mini-kirjasto, jossa lapsetkin saa levittää omat kirjansa pitkin lattioita. Tytöt innostui heti tästä uudesta ideasta ja siellähän sitten luettiin suosikkikirjoja itselle ja tietenkin niille rakkaimmille nukeille. Ja sitä paitsi kun ei ole muut lelut "häiritsemässä" niin kirjoihinkin keskitytään ihan eri tavalla.



IMG_5217.jpg



Minä itse tunnustan, että en lue kirjoja. En ole koskaan ollut lukijatyyppi. Välillä mietin, että olisi kiva aloittaa lukemaan joku koukuttava ja jännittävä teos, mutta melkeinpä voisin veikata sen jäävän kesken... :) Säälittävää, mutta minä keskitynkin lehtiin ja niiden visuaaliseen puoleen.



IMG_5203.jpg



IMG_5205.jpg



Alla olevassa kuvassa on siskon tuliaiset Helsingistä, kiitoksena lastenvaunujen lainasta. Tosi kaunis kivi! Tarkoitettu ovikiilaksi, mutta taitaa kuitenkin olla meillä ihan koristekäytössä. Tykkään!



IMG_5209.jpg



IMG_5211.jpg



Ja tähän loppuun vielä oli ihan pakko jakaa kuva nallesta, joka aamutoimien jälkeen oli jäänyt tuohon sohvalle pötköttelemään. Niin onnellisen näköisenä! Ja miten osuvasti vielä tuo tyynyn teksti sopii tähän.                                 All you nees is love ♥



IMG_5225.jpg



Kaunista keskiviikkoa! Ja kohta jännätään jääkiekon parissa!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥