Mikä tekee viikonlopun?

lauantai 8. helmikuuta 2014

Keväällä neljä vuotta täyttävä esikoiseni sanoi eilen kotiin tultuaan, että "ihanaa olla kotona". Äidin sydän oli pakahtua ♥ Sillä niinhän me vanhemmatkin aina ajatellaan. Kotona oli siivottu ja kaikki järjestyksessä. Pöydällä kukkia ja koko perhe koolla. Ja kaikille vapaa viikonloppu tulossa.



IMG_5118.jpg



IMG_5138.jpg



IMG_5146.jpg



IMG_5157.jpg



Joskus on aikoja, kun sitä viikonloppufiilistä ei tule tekemälläkään. Se on omalla kohdalla johtunut varmaan vuorotyöstä ja myös kaikenmaailman kiireistä ja stressistä. Toki sen rennon fiiliksen voi saada aikaan myös keskellä viikkoa, mutta meillä se ainakin edellyttää koko perheen läsnäoloa. Yhdessäoloa ilman suurempia kiireitä. Mitkä asiat tekee teille sen "viikonloppufiiliksen"? Ja mistä asioista tulee se hyvä olo? Onko se ulkoilu, pitkään nukkuminen, hyvä ruoka vai kenties hyvä kirja?



IMG_5145.jpg



IMG_5139.jpg



Nyt olen ollut kotosalla jo pari kuukautta ja tulen olemaankin vähintään seuraavan vuoden ajan. Nyt tänään ollaan parhaillaan siinä ihanassa rennossa tunnelmassa, kun kaikilla on mukavaa eikä kiire mihinkään. Hyvää ruokaa jääkaapissa ja naapurin tytön synttärit. Ja lunta tulee taivaan täydeltä! Hyvää fiilistä ei lopettanut edes eilen vastaan tullut yllätys, joka ei kyllä kauhean positiivinen juttu ole alkuunkaan. Sitä selvitellään sitten maanantaina, nyt vietetään viikonloppua.



Ihania hetkiä myös sinne! Kertokaahan mitkä ovat niitä teille tärkeitä rentouttajia!

 

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥