Eläinlääkärissä

tiistai 18. helmikuuta 2014

Kyllä nämä eläimet osaavat olla rakkaita. Olen ollut viime viikosta lähtien huolissani koirastamme, kun korvalehteen ilmestyi patti joka on näyttänyt vain kasvamisen merkkejä. Pari viikkoa sitten se oli nuppineulanpään kokoinen enkä silloin vielä huolestunut siitä. Viikko sitten se oli halkaisijaltaan jo puolen sentin mittainen eikä se ole siis pienentynyt. Päällä on rupi. Viikonloppuna tuli lisäksi pissatulehduksen oireet.



Ehkä näillä raskaushormoneilla on jotain tekemistä tämän reagoinnin kanssa, mutta jotenkin sitä heti kuvitteli pahinta. Että se on varmasti vain merkki jostain levinneestä kasvaimesta.. Kun se näyttää niin oudolta rupineen ja on niin säännöllisen pyöreä muodoltaan. Eilen käytiin eläinlääkärissä ja onneksi eläinlääkäri ei ollut patista huolissaan. On kuulemma syylämäinen muutos ja melko varmasti hyvänlaatuinen. Näistähän ei voi tietenkään varmaksi sanoa ilman näytteitä, mutta jo pelkkä lääkärissä käyttäminen sai oman stressitason laskemaan. Ja ehkä se on se epätietoisuus mikä eniten rasittaa?



IMG_7625.jpg



Nyt siis seuraillaan muuttuuko patti. Katsotaan jos pissatulehdukseen määrätty antibiootti vaikuttaisi suotuisasti myös ihomuutokseen. Jos patti jatkaa kasvuaan, on se kuitenkin poistettava hyvissä ajoin. Jos se pääsee liian suureksi, poistaminenkin on hankalampaa.



Onneksi koiraa itseään ei näytä haittaavaan kumpikaan vaiva, joten sekin on hyvä merkki. Nyt vain toivotaan, että patti pienenee ja lisätoimenpiteiltä vältytään!



p.s. Olen todella ilahtunut huimaksi kasvaneesta kävijämäärästä! Mutta en tiedä ollenkaan ketä siellä vierailee? Jos vain jaksat niin huikkaa pikaisesti moikat niin saadaan lisäksi myös keskustelua aikaan :)



 



 

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥