Inspiraatiota hotellimaiseen makuuhuoneeseen

sunnuntai 12. tammikuuta 2014
Koska laajennuksen valmistuminen lähestyy, alkaa ajatukset olla enemmän jo siellä sisustuspuolella. Erityisen innoissani olen tilavasta ja ilmavasta makuuhuoneesta ja haluaisinkin sinne ryhdikkään ilmeen. Haluaisin jotain "hotellimaista", mutta ei liian glamouria. Tähän poimin muutamia inspiraatiokuvia, joista haluan poimia lähinnä sen tunnelman. Tuota ensimmäistä kuvaa voisin tuijotella ja pitkään..!

 

 

Mitä sinne makuuhuoneeseen pitäisi sitten laittaa? Mitä te laittaisitte?
Seinä, jota vasten sänky tulee on vaaleanharmaa. Muut makuuhuoneen seinät ovat valkoiset. Haluaisin huoneeseen tunnelmaa ilman, että tummia elementtejä on liikaa.

 Muutama kiva tyyny täytyy hankkia, joissa on ripaus sitä glamouria. Yöpöytiä (ainakaan mainittavia) meiltä ei löydy vieläkään, mutta varmaan sen tunnelman saamiseksi pitäisi sängyn molemmin puolin laittaa valaisimet. Ja niiden alle pitäisi keksiä ne yöpöydätkin. Tässä alla on todella kivat simppelit kuutiot.

 

  

Yksi varma hankittava on sängynpääty. Olisiko teillä suositella hyvää sängynpäätyä. Väriä en ole vielä päättänyt. Se voisi olla musta tai tummanharmaa, sillä sänky on tummanharmaa. Mutta harmaan sävyistä seinää vasten kävisi ihanasti myös valkoinen. Sekin on vielä päättämättä jatkanko valkoisten verhojen teemaa myös makuuhuoneessa, vai pitäisikö sitä tunnelmaa tuoda harmailla. Lattia tulee olemaan valkoinen.Sängynpäädyn voisin tehdä myös itse. Tehtäisiinkö se sitten vain kalustelevystä? Vai tekisinkö päädyn vanerista, vaahtomuovista ja verhoilukankaasta? Miten siihen saisi helposti irrotettavan ja pestävän päällisen? Jos luit tähän asti, varmaan vaikuttaa etten yhtään tiedä mitä haluan :) Toisaalta tiedän tarkalleen, mutta toisaalta tätä säätöä vaihtoehdoissa riittää.. :)

Ikealla olisi kiva simppeli (ja edullinen) Brimnes -sängynpääty ja tässä olisi lokerot molemmilla sivuilla. Tämän pariksi ei välttämättä tarvitsisi yöpöytiä, mutta miten valaistus hoituisi? En ehkä innostu tuonne päälle laitettavista valoista.. Tietenkin joku led-nauha voisi toimia tuolla takana..?
  

  

 Tämän viimeinen kuva on myös aivan ihana. Tästäpä onkin hyvä lähteä uneksimaan omasta luksussviitistä :) Palataan taas ♥


8 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanilta hahmotteluilta, siitä tulee varmasti tunnelmallinen, pehmeä ja houkutteleva sviittimakkari!
  Tarvitaanko siellä nojatuolia, työpöytää, lipastoa? Jännä nähdä millainen siitä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojatuoli sinne mahdollisesti tuleekin. Meiltä jo löytyvä Ektorp Jennylund etsii laajennuksesta sitten paikkansa ja se voi hyvinkin olla makkarissa. Katsotaan :)

   Poista
 2. Pidän myös kovasti hotellin tunnelmaisuudesta makuuhuoneessa ja mielestäni sen tekee suuri näyttävä sängyn pääty, runsaat verhot ja tunnelma valaistus. Tuoli ja lipastokin olisi upeat jos kerran tilaa riittää.
  Varmasti saat siitä hienon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runsaat verhot olisivat kyllä tärkeässä asemassa, mutta pidän niin paljon valkoisista ja keveistä koska ne päästävät valoa mahdollisimman paljon sisään. Nojatuoli sinne mahdollisesti tulee, mutta saa nähdä mitä sinne sitten oikeasti tulee mahdutettua :)

   Poista
 3. Oi ompa ihana tuossa viimeisessä kuvassa kullan ja tummansinisen yhdistelmä! Jotenkin kuninkaallinen :)
  Täällä kans sängynpääty on pidempään ollut hakusessa, ja lopputulemana on, että se tehdään itse. Toteutuksen aikataulu vaan on vielä avoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuninkaallinen on oikea sana tuolle kuvalle! Joo toteutuksen/hankinnan aikataulu on täälläkin avoin, mutta toisaalta sitä pitäisi jo pikkuhiljaa alkaa hankkimaan..! Ja verhotankoja.. ja kaikkea.. :)

   Poista
 4. Moi, mäkin oon saanu inspiraatiota tosta vikasta kuvasta.. :) Täytyy jäädä seuraamaan sun projektia. Ihana blogi sulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No sattuipas se sitten samaksi inspiraatiokuvaksi! Tuossa on kyllä jotain niin ihanaa, vaikka sininen kauteni on ollut jo ajat sitten..! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥