Tervetuloa eteläsiipeen!

torstai 30. tammikuuta 2014

Lokakuussa aloitettu laajennusprojekti on päätöksessä ja on sisustamisen vuoro! Jes! Jotta ei ihan täydellistä kuitenkaan olisi niin sähkömiesten pintaviimeistelyt vielä puuttuu, mutta koska en tiedä tulevatko he huomenna vai vasta ensi viikolla niin päätin jo teillekin kuvata. Mutta tästä se lähtee!

IMG_5033.jpg

Yllä olevassa kuvassa yhdistyy vanha ja uusi. Tässä oli ennen takaovi ja käynti terassille. Terassille, jota rakennettiin rakkaudella joka vuosi vähän paremmaksi kunnes viime kesänä purettiin.. :)

IMG_4984.jpg

IMG_4987.jpg

IMG_4994.jpg

IMG_4999.jpg

Tämä tila on kooltaan noin 13 neliötä ja toimii oleskelutilana. Tavarat on nyt vaan kannettu sisään, joten sisustus ja huoneen käyttötarkoitus tulee muotoutumaan ajan kanssa. Tänne on ollut tarkoitus hankkia bestå -sarjaa säilytystilaksi, mutta sitä täytyy vielä miettiä. Jokatapauksessa tämä on ns. minun tilaani, eli täällä blogataan, askarrellaan, luetaan sisustuslehtiä ja muuta sellaista :)

IMG_5003.jpg

Tarjotin pöydällä on Design Forum Shopista saatu.

IMG_5006.jpg

Huonekorkeus meidän talossa on 260 cm. Uudella puolella on keskiosasta korotettu katto ja korkeimmillaan se on noin 315 cm. Tuo muuten ihan älyttömästi lisää tilantuntua ♥

IMG_5007.jpg

Ehkä moni jo huomasi, että vaaleanharmaat seinät näyttää välillä vaaleansiniseltä. Valitettavasti sävy vivahtaa vaaleansiniseen silloin kun päivävaloa on paljon. Illemmalla väri on sitä mitä pitääkin. Tikkurilan värisävy H499 oli mallikappaleessa niin täydellisen näköinen eikä ainakaan siniseen taittava.. Runsaassa päivänvalossa sitten eri juttu. Olen silti tyytyväinen ja uskon, että kun saadaan verhoja paikalleen ja kalustus kohdalleen harmaa pääsee paremmin esiin. Nyt tuskin auttaa se, että samassa tilassa on montaa eri sävyä harmaata. Hyvä se kuitenkin on! Tässä oleskelutilassa on kaksi harmaata seinää ja makkarissa yksi. Muut seinät ovat valkoisia.

IMG_5018.jpg

Lattia on laminaattia ja melko valkoinen. Kuvioinnissa on aavistus harmaata mukana.

IMG_5020.jpg

IMG_5025.jpg

IMG_5030.jpg

Tästä tilasta on myös käynti takapihalle. Ensi kesänä on sitten uuden terassin rakennustalkoot! :)

Läpikulkutilahan tämä on ja seinän takana onkin meidän master bedroom! Ihanaa luksusta muuttaa 10 neliön makkarista noin 17 neliöön! Ja tuo makuuhuone onkin ihanan valoisa kun kolmella seinällä on yhteensä neljä ikkunaa. Ja tilaa hengittää ♥ Makuuhuoneen sisustus onkin ihan alkuasteella ja sinne pitäis nyt saada se sängynpääty.. Mutta kuvaillaan sitäkin teille ensi viikolla! Viikonloppu menee reissussa.

Mutta mitäs tykkäätte? Onko sitä mitä odotitte vai jotain ihan muuta? Tämä oli ehdottomasti kannattava projekti. Tilaa on nyt reilusti meidän perheelle, ei tarvinnut muuttaa mihinkään väliaikaisasuntoihin, ei tarvinnut luopua naapureista tai tästä asuinalueesta. Ja kaikki tapahtui aika nopeasti.

Nyt saa sitten sisustaa tämän uuden "siiven" lisäksi uusiksi pari muutakin huonetta talossa. Meidän vanhasta makkarista tuli vierashuone ja työhuone saa vähän uutta ilmettä :) Niihin palataan sitten jossain vaiheessa kun on kuvattavaa :)

Palataan taas! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥