Tyttöjen valtakunta

tiistai 7. tammikuuta 2014
Tyttöjen huone on kokenut muutoksen ja tässä teille kuvia vaaleanpunaisesta valtakunnasta :)Huoneen muutoksiin kuuluu siis niinkin iso asia kuin ikkunan paikan muutos, mutta siitä ei näy jälkeäkään joten ammattilaiset osasi asiansa. Huoneesta poistettiin vanhat kellertävät tapetit ja seinät maalattiin valkoisella. Lattialistat vaihdettiin uusiin valkoisiin ja myös ikkunaan hankittiin uudet leveämmät peitelistat. Huoneesta tuotiin pois kaksi korkeaa säilytyskaappia ja jätettiin yksi, mutta senkin paikkaa vaihdettiin. Vanhalla kaapin paikalla on nyt tyttöjen kerrossänky.

Huonekalut ovat samat vanhat, mutta jotain sinne on myös tullut lisää. Edellisessä postauksessa mainitsemani Lou Lou Ghost -tuoli sekä tuo iso nukkekoti. Joku ehkä muistaa kun suunnittelin lasten huoneeseen pitkää työtasoa, mutta se ei toteutunutkaan. Ainakaan vielä. Sillä tuota tavaraa onkin niin paljon, että jos tuolla takaseinällä olisi iso taso ei kaikenmaailman nukensängyt ja leikkiuunit mahtuisikaan enää huoneeseen :) Jos meillä olisi leikkimökki, ainakin uuni muuttaisi sinne. Joten Ikean Lack -apupöydät pitävät vielä pintansa.Tällä seinustalla onkin monta leikkipistettä. Vasemmalla magneettitaulu, sitten leikkiuuni, uusi kolmikerroksinen nukkekoti sekä nukensänky. Nukensänky on kotiutettu syksyllä huutokaupasta.

 

   
Pitäähän tytöillä käsilaukkuja olla :) Ja niillä oma säilytyspaikkansa. Vaikka tässä naulakossa roikkuu välillä vaikka mitä :)
Tästä nukkekodista saa käännettyä nuo etuseinät auki. Tosi kätevä mielestäni, sillä on tosi siistin näköinen silloin ku sillä ei leikitä. Alimmainen kerros on irrallaan kahdesta ylimmästä, joten tarpeen tullen talon saa jaettua kahdelle tytölle helposti. Eri asia on sitten päästäänkö siitä sopuun kumpi saa kumman osan..


Nuorimmaisen kummit hankkivat tytölle joululahjaksi aivan ihanan taulun. Taulussa on aakkoset ja nimen alkukirjain on vaaleanpunaisella. Alhaalla lukee "A niin kuin ..." Tosi hyvä lahjaidea mielestäni!
Verhot ovat samat kuin aiemminkin. Kangas on Eero Aarnion kokoelmasta ja verho itse ommeltu.


Myös Marimekon kankaasta itsetehty taulu ilahduttaa edelleen.
Tuo iso tuoli vaan on tuossa taulun alla ruma, mutta niin käytännöllinen iltasatujen aikaan.. :)

 

Tytöt ovat tykänneet huoneen uudesta järjestelystä ja on se ollutkin toimiva. Leluja on siellä täällä piilossa ja päivän sotkemisen jälkeen niille kaikille löytyy kuitenkin oma paikkansa. 
Itse tykkään kun värikkäiden lelujen taustana on valkoinen. Huoneen ilme on nyt paljon raikkaampi.
Tällä hetkellä siellä nukutaan muumilakanoissa ♥

9 kommenttia

 1. Tuo nukkekoti on aivan ihana! Haluan ehdottomasti meidän tytölle tuollaisen sitten kun on isompi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista oon aina itsekin halunnu tytöille :) on se söpö.

   Poista
 2. Kaunis huone...oikea prinsessojen valtakunta...:)

  VastaaPoista
 3. Onpas söpö huone prinsessoilla!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ihanan näköinen pikku neitien huone onkaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥