Hahmottelua uudesta oleskelutilasta

perjantai 17. tammikuuta 2014
Laajennukseen tulee meidän "toinen olohuone". Saa nähdä miten tilat sitten lopulta muotoutuvat, mutta näin olen ainakin suunnitellut. Nykyisessä olkkarissa katsotaan telkkaria ja löhötään sohvalla. Tässä toisessa olkkarissa olisi minulle pieni työpiste ja säilytystilaa bestå -kaappien muodossa. Nojatuolikin tänne mahdollisesti tulee, mutta se riippuu vähän siitä olisiko nojatuolin paikka tarpeellisempi kuitenkin makuuhuoneessa. Onhan meillä taas ensi kesänä yösyötöt ajankohtaisia :)

Uusi puoli kalustetaan mahdollisimman pitkälle jo meiltä löytyvillä kalusteilla, mutta uusiakin on hankittava. Huomenna ajattelin käydä ostamassa tuon työpöydän Jyskistä, sillä se on hyvässä alennuksessa ja mulle juuri sopivan kokoinen. Bestå -kalusteita meiltä ei löydy vielä yhtään. Kattovalaisinta täytyy miettiä tarkkaan, sillä katto on korotettu keskeltä eli mikä tahansa valaisin ei käy. Onneksi tilassa on myös spotteja katossa, joten valaisin ei ole kiireellisin hankinta.


Pohja olisi väreiltään tällainen hillitty, mutta pienillä jutuilla kuten kukilla, tauluilla ja tekstiileillä voi tuoda väriä kevääksi ja kesäksi! Herättääkö teissä ajatuksia tai ideoita? Kaikki otetaan vastaan! :)

p.s. ensi viikolla tapahtuu jänniä!

4 kommenttia

 1. Tosi kivan näköinen suunnitelma! :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Mä sain just kasattua vastaavan Jyskin kirjoituspöydän :) Käy kurkkaan mun blogista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän näyttikin hyvältä! Mulla jäi ostosreissu vielä huomiseen ku oon täällä flunssan kourissa tän päivän ollu. Huomenna on vielä se tarjous voimassa. Meillähän näyttää olevan näitä samanlaisia hankkeita :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥