Mikäs se olkkarista löytyykään?

perjantai 10. tammikuuta 2014
Ennen kuin aletaan nauttimaan tacoista ja tortilloista, katselemaan VOF:ia, löhöilemään sohvalla ja uppoudutaan sisustuslehden pariin (jota ennen on iltatoimet suoritettu, lelut siivottu, lapset nukutettu ja sitä rataa..) tulin näyttämään pari kuvaa olkkarista. Anteeksi niille, joita tämä Kartell teema tökkii mutta.. toteutin eilen yhden sisustushaaveeni ja kipasin kauppaan ostamaan Louis Ghost -tuolin ♥


Olen viimeaikoina pienimuotoisesti "realisoinut" omaisuuttani kirpparilla ja muillakin tavoin, joten päätin että laitan osan tienesteistä sellaiseen josta olen haaveillut. Aivan mahtavaa kun kaappeihin sai väljyyttä, turhat tavarat viereksimästä ja tilalle jotain kaunista :)
Olen jo pidempään tehnyt tätä nurkkien raivaamista ja kyllä se kannattaa. Onko muita, jotka on päässyt vauhtiin tässä tavaroiden kiertoon laittamisessa?

Ja miksi sitten päädyin tähän enkä siihen Victoria Ghostiin, jota olin aiemmin mieluillut? Täysin siitä simppelistä syystä, että tässä on istuinmukavuus paljon parempi kuin kapeassa Victoriassa. Mehän alettiin jo miettimään niitä ruokapöydän tuoleiksi, mutta voi olla että jos siirryttäisiin nykyisistä pehmustetuista tuoleista niihin ei valinta olisi ehkä kuitenkaan oikea. 
Mikä on teidän kokemus Victoria Ghostin istuinmukavuudesta?


 Monissa blogeissa on riisuttu kaikki talviset elementit heti joulun jälkeen, mutta minä vain en raskinut. Nythän tuo talvi näyttää vasta alkavan.. :) Joten sisustus saa olla vielä talvinen ja valoja niin kauan kun tätä pimeää riittää. Heti kun aurinko alkaa näyttää loistettaan, saa sitten lähteä viimeisetkin liian talviset jutut pois. Mutta myönnän, ostin jo ekat neilikat ♥


Ihanaa viikonloppua kaikille ruudun toisella puolella vieraileville! Kiitos kun jaksatte täällä vierailla :) Kommentteja toivon aina kovasti, sillä se on tämän homman paras puoli!

4 kommenttia

 1. Hieno tuoli! Mistä tuo teidän sohvapöytä on "kotoisin"? Tykkään siitäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvapöydästä tykkään itsekin paljon ja se olikin sellainen löytö :) Oululaisesta Kallen Kaluste liikkeestä löysin tämän mallikappaleen tarjouksessa. En tiedä tälle nimeä valitettavasti. Korkeakiiltovalkoinen on ja alle kuuluu kaksi tuollaista pikkupöytää.

   Poista
 2. Hieno se kyllä on ja käy hyvin teidän muiden Kartellien kanssa, pienet ja iso tuoli. Ei riitele mielestäni muiden kalusteiden kanssa vaikka kuinka yritin sillä silmällä kuvia katsoa että käykö se joukkoon..kyllä käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudelle puolelle tämä todennäköisesti tulee sijoittumaankin, kun ei tälle varsinaisesti käyttöä ole olkkarissa kun sohvilla täällä istutaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥