Kaunis pakkanen

lauantai 18. tammikuuta 2014
Pakkasta oli aamulla enimmillään -29 astetta. En valita vaan nautin, sillä tuntuu että viimein ilma puhdistuu. Lisäksi ulkona on mielettömän kaunista ja aurinko paistaa! Toki tällaiset kelit tarkoittaa ulkoilun osalta huonoa, mutta on sisälläkin mukavaa. Takassa on tuli joka päivä ja lasten kanssa pelaillaan pelejä. Pakkasen lisäksi tänne on löytänyt myös flunssa, joten lepäily on nyt kuulunut ohjelmaan pakostikin. Jotta ei ihan laiskotteluksi menisi, nyt lähdetään ostamaan se pieni työpöytä ja käännytään myös ruokakaupassa.

Katsokaa nyt tätä aurinkoa. Miten kauniisti se antaa valoa. Vain hetken aikaa, mutta tälläkin valolla jaksaa jo paremmin :)


Valon lisäksi mieltä piristää kukat. Taidanpa ostaa tänään ekat tulppaanit. Tulppaanit ja neilikat ovat ehdottomasti lempikukkiani. Joko kevättalven kukat on löytäneet teille? Aika moneen kotiin varmasti :)Takka on lämmennyt jo pidempään joka päivä. Koirakin viihtyy sisällä, sillä pakkanen on pahaksi koiran tassuille. Iso koira, mutta herkät tassut :) Tänäkin aamuna tuli jo kiire takaisin sisälle. Ei meinattu malttaa odottaa, että minä kaivelen postilaatikosta päivän sanomat. Ovella koiran kävely oli jo melko tuskaisen näköistä, kun tassuja yritettiin vuorollaan pitää ilmassa.. ♥
Tätä lisää kiitos! Joko valo alkaa vaikuttaa teihin muihin?
Kirpeää lauantaipäivää kaikille :)

12 kommenttia

 1. Minäkin nautin näistä aurinkopäivistä! Luonto on niin kaunis huurteisena ja kirkkaana.
  Meidän herra Koira viihtyisi vaikka kuinka ulkosalla, kumma kyllä ei tassujakaan palella ja kaiken kukkuraksi vielä kieriskelee lumisella nurmikolla ennen sisääntuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) No hän tykkää sitten kylmästä! Luonto on kyllä niin kaunis nyt.

   Poista
 2. Aivan ihastuttava talvi aurinko! Kyllä tätä lunta ja talvea jo odotettiinkin!
  Neilikat kuuluu munkin lempi talvi-kukkiin, niin kiitollisia ja edullisia, jopa minä saan ne pysymään nättinä aika pitkään! ;)
  Kaunis on tuo teidän koiruli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niiden suosion salaisuus onkin varmaan se että ne saa pysymään hengissä :) Mä oon onneton ruukkukasvien kanssa.. :)

   Poista
 3. Kova pakkanen täälläkin, luonto on niiin kaunis, että oikein harmittaa kun ulkoilut jää niin vähiin. Söpöläinen koiruli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, saisi löytyä sellainen sopiva pakkaskeli että pääsisi uloskin!

   Poista
 4. Meillä täällä etelässä ei vielä juurikaan olla yli 20 asteen päästy. Tänään oli päivällä -14, niin päästiin luistelemaan lasten kanssa. Hyvä niin. :) Ensimmäisiä tulppaaneja minäkin kaupassa tänään ihastelin. :)

  -Tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me haaveiltiin jo aiemmin luistelemisesta mutta sillon oli vesikeli. Nyt on liian kylmä! Jospa se tästä muuttuisi sopivaksi..! :)

   Poista
 5. On kyllä ihanaa kun alkaa jo olla valoisampaa ja aurinkoisempaa! Harmi kun on noinkin kylmä, voisi kyllä psytellä ainakin 15 asteen lämpimämmällä puolella ;) Pitäisi minukin jo ostaa noita tulppaaneja tai muita kukkia on ne vaan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ehkä pääseekin ulos kun aamulla näytti vaan -18 :)
   Tulppaanit kyllä piristää heti kodin ilmettä.

   Poista
 6. Löysin sattumalta blogisi. Kaunis koti teillä ja kivoja sisustusjuttuja! :) Tervetuloa vastavierailulle blogiini: http://mintttu8.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥