I'm in love...

lauantai 13. lokakuuta 2012
...with my new livingroom! Nyt viimein vanha sohvamme sai uuden omistajan ja me saimme uudet. Tässä siis kuvia uudesta ilmeestä. Itse tykkään kovasti, vaikka vielä tuonne jotain pientä voisi lisätä. Tällä yhdistelmällä voi toteuttaa monta erilaista järjestystä ja siitähän tällainen ahkera järjestyksen vaihtaja tykkää ;) Ja nuo nojatuolit voi laittaa yhteen, jolloin niistä tulee toinen kokonainen sohva. Yhden tuollaisen osan leveys on nimittäin 90 cm. Sohvat on mielestäni erittäin mukavat ja ennenkaikkea kutsuvat! Tuohon kolmen istuttavaan sohvaan mahtuu kevyesti neljä ihmistä istumaan, vaikka kuvissa nämä ei ehkä näytä niin isoilta jota nämä oikeasti on. Joten nyt on tilaa vieraille! ♥













29 kommenttia

  1. Hei mistä tuo harmaa karvainen tyynynpäällinen on hankittu? Sellaisen tahtoisin myös meille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Se on ostettu pari vuotta sitten Oulusta Tervakartano nimisestä sisustusliikkeestä, mutta kyseistä liikettä ei taida enää olla olemassa. Liikkeessä myytiin mm. Riviera Maisonin tuotteita, joten jostain sen tyylisestä kaupasta voisi löytyä? Tuossa tyynyssä ei ollut edes mitään tuotelappusta kun tarkistin, joten en voi valitettavasti auttaa..!

      Poista
  2. Ihana valkoinen! Tykkään ;) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sally! :) Valkoinen on aina hyvä! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  3. No johan on nätit ja valkoiset, tosi lupsakan näköiset. Mukava sitten väriä laittaa tyynyillä ja peitoilla mielensä mukaan. Alahan tulla pian meillekkin sisustamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No niin tätä onkin hyvä muunnella kun vain vaihtaa muita värejä. Tai sitten ostaa sohvaan uudet eriväriset päälliset.

      Poista
  4. Tässä silmä lepää, kaunista! Ja kaunis talonvahti myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo voisi luulla että talonvahti (kirjaimellisesti) on hankittu sisustusta varten, mutta ihan metsästystä varten on tämä weimari taloon tullut ;)

      Poista
  5. Kaunis olohuone ja niin ihanan valkoinen! Ja aivan upea koira:)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivat. Ja niin kuin itsekin sanoit, kiva päästä vaihtamaan järjestystä ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Esimerkiksi siskoni perhe on huomannut, että koskaan ei tiedä miten huonekalut on meillä kun tulevat kylään :)

      Poista
  7. Ihana olkkari kyllä! Nuo nojatuolit tosi kivannäköset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo nuo nojatuolit on kyllä melkoiset laiskanlinnat!

      Poista
  8. Guess who?? Eka kertaa tohin kommentoida, mut nyt on ihan pakko! Ihana, niin ihana! Kaikki mun lempivärit eli valkoinen ja valkoinen... :) Ja koiruuskin mätsää niin hyvin sisustukseen ;D Kävitkö käsityömessuilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. What?? Siis ehkä arvaankin nimikirjaimista? :) Apua miten jännä kommentti kun en ihan 100% varma ole nyt sinusta!? :D Mutta siis kiitos!!
      Ja en käynyt käsityömessuilla, sillä lapsilla on ollut enterorokko tämän viikon. Niin, mun lomaviikon. Tänään peräti pääsin käymään Hulluilla Päivillä ja ruokakaupassa! ;)

      Poista
    2. Mä oon niin salaperäinen, mut facessa on selitys. Nähdään pian!

      Poista
  9. Ooo!! Toimii kuin unelma! Siis aivan törkiän ihanan näköistä :) Ihanaa viikonloppua ja nautiskele ihanasta kodistasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa kiitos Fanni Pauliina!! :) Kiitos kyllä nautiskelen. Kohta alkaa leffailta uusilla löhösohvilla kera herkkujen! ♥

      Poista
  10. Ihanaisen raikas ja kaunis tunnelma olkkarissa! Kutsuu kellahtamaan sohvalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllä kutsuvat aika tehokkaasti :D

      Poista
  11. Ihanan näköistä <3 Ja ihania tekstiilejä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Täällä vilttien ja tyynyjen keskellä parhaillaan :)

      Poista
  12. Hih, säkin oot siis ostanut kivikit :D Upealta näyttää. Mä harkitsin kanssa noita nojatuolia, mutta päädyin kuitenkin 2 ja 3 istuttaviin sohviin, nojatuolit ehkä sitten myöhemmin kun saa kerättyä lisää rahaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän minä tein :) Tai siis passitin miehen sohvaostoksille. Mekin ensin suunniteltiin kahta sohvaa, mutta ajattelin sitten että näitä saa enemmän siirreltyä. Kun ei tuo meidän olohuone niin kauhean iso ole. Olihan sulla Ikea Family kortti? Sillähän sai 1000 kr lahjakortin sohvan ostosta. Pääsee taas ikeaan uudelleen :)

      Poista
    2. Oli tietty family kortti ja mä tuhlasin lahjakortin jo silloin sunnuntaina :D Sen pysty käyttämään heti kun maksoi ensin sohvat ja sen jälkeen muut ostokset sillä lahjakortilla :D Mutta joo, pitää silti lähteä vielä uudelleen ikeaan, tosin muutaman viikon tauko pitää nyt ostosten suhteen pitää ; )

      Poista
  13. Wau, todella ihanan näköistä! :) Kivikeistähän on tainnut tulla uusi villitys, mutta onhan ne niin mahtavat, että ei ihmekään :) Rakennettiin talo viime vuonna ja itse ostin myös Kivikit olohuoneeseen, se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Meillä on vaan noita yhden istuttavia osia ja pari rahia, niistä pystyy mukavasti muotoilemaan erilaisia kokonaisuuksia; sohvan, divaanisohvan, divaanin yms yms :)
    Mutta todella kauniin näköistä, ja ihana turre! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :)
      Olen itsekin huomannut, että näistä Kivikeistä on tullut suosittuja. Tosi monessa blogissa näitä näkee. Mutta on ne kivat! Tuo onkin kiva idea ollut hankkia pelkästään noita osia! Minäkin oon harkinnut vielä sen rahin hommaamista, mutta sitä täytyy vielä miettiä. Tai sitten teen vanhaan rahiin uuden valkoisen päällisen.
      Kiitos vielä! Myös turre kiittää :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥